Konu
Anlamak Gerçekten Zor.
07-04-2015, 00:29:14
anindaho
Merhaba,
Enteresan bir olay daha var "destek taleplerinin" günlük 15-20 tanesi scirpt kaynaklı sorunlar ile ilgili oluyor müşteriye durumu izah etmek istiyorsun fakat müşteri haklı ya arkadaş veriyor cevabı "Hosting firmanızdan kaynaklanıyormuş sorun" bunu yazıyor işin içinden çıkıyor hadi biz çıkalım bu işin içinden çıkabilirsek.
Daha sonra yazıyoruz ki "Bu sorun sunucu kaynaklı değildir scirpt kaynaklı problemler için maalesef yardımcı olamıyoruz" Fakat müşteri haklıya arkadaş basıyor cevabı "Ben para ödedim destek vermek zorundasınız bu ürünü ben boşamı aldım" gibi gibi bu ticket diyalogları artık fenomen oldu.
Sorunun 2. bombası yazılımcılar bu arkadaşlar bir yazılım yazıyor mishal 5.4 PHP sürümüne uyumlu bir scirpt eee firmada 5.3
Müşteri hostingde scirpt çalışmadığında yazılımcıya dönüyor yazılımcı basıyor cevabı "Sorun hosting firmanız ile alakalı 5.4 PHP sürümünü güncellemelerini söyleyin" tabi ağızdan çıktığı gibi olmuyor garibim müşteri hemen soluğu bizim destek sayfasında alıyor bilmiyor ki aynı sunucuda 1000 küsür web hosting var ve kafaya göre firma 5.4 PHP sürümünü kullansa 900 tanesi çalışmaz hale gelecek bunu izah edelim diyoruz peki iş yine dönüyor dolaşıyor para meselesine geliyor neymiş "Ben parasını verdim gerisi beni ilgilendirmez" bunun gibi daha çok olaylar var fakat ne ben yaza yaza bitirebilirim nede bu gibi müşteriler bu huylarından vazgeçer.
Konunun açılması güzel oldu içimizi döktük oh bea
Saygılar...