Selam,

Bir müşteriye sabaha kadar yardımcı olsanız da, bir gün gelir dönüp derki hizmetinden memnun değilim destek vermiyorsun. O yüzden kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın değişecen bir şey olacağını sanmıyorum.

Ayrıca siber suçlar ile ilgili bende birşey paylaşmak istiyorum. Bir müşterimiz'in forum sitesinden birisi başka bir kimseye küfür etmiş ve akabinden küfürü yiyen kişi küfür edeni gidip karakola şikayet etmiş site adresi bu barındıran bu vs. vs. gibi, tebliğ geldi bende beklelinen tarihte karakola gittim. Memur arkadaş bana gel bakalım dedi bende geldim zaten dedim, hakkında şikayet var dedi, ne için dedim küfür etmişsin dedi, eminmisiniz dedim ben kimseye küfür etmedim.

Çıkarttı şikayet dilekçesini isimlerin hiç birini tanımıyorum dediki bu sitede seninmiş.

Dedim ki bu site benim miymiş kayıtlara baktınızmı bu site kimin diye dedim, senin diler dedi

Peki dedim whois çekin kimin olduğunu görebilirsiniz nasıl çekicez falan filan derken bir anda kendimi memur arkadaşın koltuğunda oturur ve bilgisayardan ufak çaplı eğitim verirken buldum.

Whois'ten nasıl gizlendiğini, orada çıkanların ne işe yaradığını bu site sahibini nasıl bulabileceklerini vs. vs. izah ettikten sonra, kendisi geçti pc başına ve bir dilekçe yazdık burayı imzala işin bitiyor dedi.

Dilekçeyi okudum ve dilekçenin özeti tek bir cümle ile söylemek gerekir ise aşağıda şekilde,

" xxx.com adlı site ile bir ilişim olmadığını, aralarında tartışma çıkan ve küfürleşme yaşan kişiler ile bir bağlantım olmadığını, sadece web sitesi için gerekli barındırma alanını sağladığımı beyan ederim."

Bilinçsizlikya da bilgisizlik artık hangisini derseniz hepsi bunun içerisinde yer alıyor.

Saygılarımla