Millet proje geliştiriyor.
Haarp projesi marmara depreminde uygulanmış. Rahmetli Bülent Ecevit bu konu hakkında Ahmet Mete Işıkaraya talimat verip araştırmasını istedim demişti trt'nin biyografi belgeselinde.
Ancak olayın sonucunu söylemedi. Yani Mete Işıkara araştırmanın sonucunda ne cevap verdiğini söylemedi belgeselde.
Bizde "Yılbaşını kutlamayın, hırıstiyan bayramı bik bik bik" Hayır bunu söyleyen adamlar geçip müslümanım diye dolanıyor, çok gülüyorum. Zaten bilim günah bunlara göre
Her fırsat bulduğunda İslamiyet'e dil uzatıyorsun. İnsanların inandığı değerlere saygı duymak zorundasın.
Müslümanların bilime karşı olup olmadığını açılan medreselerden yazılan kitaplardan ve buluşlardan öğreneceksin. Ama senin bilimle yaşayanlar o kitapları imha etti, herşey yakıp yıkıldı bir gecede insanlar cahil bırakıldı. konuşturma insanı.
Yılbaşını sana kutlama diyen mi var hristiyan bayramı ister kutlarsın ister kutlamazsın.
KUTLADIĞINDA HIRİSTİYAN OLMAZSIN AMA HIRİSTİYANLAR KUTLAR...
------------------------------------------------
Konuya dönecek olursak;
Bende bu konuda birkaç bilgi duymuştum. Amerikanın aslında iran ve bölgesine yapmaya çalıştığı şeyin Türkiye'ye sıçradığı yönündeydi. Depremde ilk amerika başkanın ülkemize gelmesi de tesadüf değildi.