iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılmıyorum, istersen bir miktar para harcayıp, deneyip sana çok net şekilde gösterebilirim. 1 milyon takipçisi olan twitter hesabından 1 adet yazı paylaşalım, 1 de benim profilimden paylaşalım. Abartmıyorum o 1milyon kişilik yerden paylaşılan ilk 5 e girer direk sıralamada ama benim paylaştığım index bile alacağım diye uğraşır.
Dikkatli okumamışsınız.
Ben "otoriterlik"ten bahsediyorum siz "hit"ten bahsediyorsunuz
İkisi çok farklı şeyler.

Google'ın algoritmaları henüz bunu tam olarak analiz edemiyor olabilir.
işte bu yüzdendir ki bizde twitter ve benzerlerini, bu açıktan faydalanarak rahatlıkla manüple edebiliyoruz.

Evet,
Tarkan "seo" ile ilgili bir yazı yazar ve paylaşırsa sende bende hemen tıklar bakarız.
Ama muhtemelen saçma sapan kelime oyunlarından başka bir şey görmez ve yazıyı terkederiz. Ama ne yazık ki bu arada hit sinyalini çoktan kapmıştır bile.

Ola ki bunu profesyonel birine yazdırmış ve yayınlatmış olsa bile;
Bu kezde botların sorgu alanına girer (girmelidir, ama girmiyor ) ve botlar sorar;
"Sen kimsin, alt yapın ne ki, seo ile ilgili bir yazı yazabiliyorsun" der (demelidir ama demiyor )

İşte bu yüzden, bu sorun henüz çözülemediği için ve kolaylıkla manüple edilebildiği için, ortalık pislikten, çöp haber ve içeriklerden geçilemiyor vessalam

sevgiler
.