7/24 destekli hosting yazıp öglenin 11 inde sabit telefonu kapalı tutan firmalar var bu forumda.Lafım kimseye değil ama genel olarak algı problemimiz var.Bugun bir hosting aldım reklam yapmak istemiyorum adam demişki ticket yanıtlama süresi 12 dakikadır.Bazen kuyruk olur 30 dk uzar bende ödemeyle ilgili ticket attım 8 dk sürdü sonra problem oldu yine soru sordum 15 dk cevap geldi.Bu adam 7/24 destek yazmış ve bunu sunuyor.Şimdi sıkıntı şu 7/16 yazsan günde 16 saat destek vereceğini söylesen kimse sana gece niye cevaplamadın demez.Müşteri kalitesinde düşüklük epeyden beri var.Yıllardan beri aynı şeyi savunuyorum.Destek sistemini paralı yapın kurtulun.15 dk içinde cevap verme garantili destek paketimiz senelik 20 tl.Herkes kurtulur bu problemden.Türkiyede kullan at hosting firmaları var size abartmıyorum.4 tane farklı resellerim vardı çogu internet bilişime devir oldu senelik paket satmayı bırakın artık aylık satın bak nasıl farklı oluyor.Senelik ödedim diye millet firmayı sömürmeye başlıyor benim senelik ödediğim ücret 10 tl dir.Türkiyede sorunsuz senelik hizmeti veren firma sayısı bir elin parmaklarını geçmez.