Bu temada yan manü kullanmamın yanı sıra bu temada üst tarafa bir menü yerleştirdim.Kişisel blog olduğu içinde profilide sitenin ana sayfasının menün altına yerleştirmenin uygun olacağını düşündüm ve ortaya böyle sade bir tema çıktı.(Ayarlanabilir bir alandır tema panelinden aktif pasif yapılabilinir.) Zaten son zamanlarda bu şekildeki tasarımlar daha çok tercih edilmesine karşın bu şekilde bir tasarıma gittim. Daha önceki tasarımım bileşenler kısmındaki profil kartı sevilince bunu biraz daha yayıdım bu tasarımda.

Önceki tasarımımı çok fazla isteyen kişi olduğu için temayı satışa çıkardım. Aynı şekilde bu tasarımıda isteyenler olduğu için bunuda satışa çıkarmayı uygu gördüm.

Gelelim temanın özelliklerine:
  • Multicolor (8 farklı renk seçeneği)
  • Sade şık, flat tasarım
  • Artık özellik olarak görülmeyen responsive esnek bir tasarım.
  • Temaya özel tiwtter bileşeni
  • Temaya özel instagram bileşeni
  • Temaya özel toplam istatistik bileşeni
  • Temaya özel popüler yazılar bileşeni (Yorumları baz alarak listeleme yapar.)
  • Temaya özel abone bileşeni
  • Temaya özel giriş sayfası
  • Tema paneli
  • Tema paneli yönetimli profil bölümü
  • Özel sayfalama
  • İki farklı post-type tasarımı (video ve makale)
  • Temaya özel kategori bileşeni
  • Temaya özel son yorum bileşeni
  • Temaya özel yazı içi ek dosya bölümü
  • ve daha bir çok özellik…
Tema Fiyati : 35 TL dir. (Bu fiyat tek domain için geçerlidir. Ek domain üzerine lisans +15 tl dir.)

Tema Destek Konusu : Temada kodsal düzenlemeler yapmıyorum. Kişinin kod bilgisi dahilinde tema üzerinde çeşitli kodsal düzenlemerli yapabilir ve takıldığı yerleri sorabilir. Bu şekilde seve seve yardımcı olurum. Ayrıca tema dışındaki destek yardımı vermemekteyim.

Ayrıca iletişim sayfasından mail gönderebilirsiniz. Mailinize eş zamanlı olarak cevap verilecektir.

Ödeme Yolları : Enpara

satış durdurulmuştur.