evet, bugün bu durumu yaşadım.
Olaylar şöyle
lisans veriliyor bir problem yok. Hatta yüklüyorsunuz lisansı okuyor. 1-2 Gün sonra lisans suspend oluyor. Malum haftasonu Türkçe destek haftaiçin 9-18 arası. zar zor ingilizce yazışarak neden böyle olduğunu anlamaya çalıştım.
Bana denilen: lisansınızı başka ip üzerinde kullandıgınızdan suspend edilmiştir. Daha kötüsü, lisans suspend yediğinden anında açılmıyor sürüyormuş biraz... Bende dedim en iyisi whmcs.com dan devam etmek
iptal ettim reselleri, resellerclubtan domain bayiliği dışında bir şey almam artık.
Bencede domainden başka alışveriş yapmamakta doğru yaparsınız. Bundan 3 yıl önce reseller hosting çıkardıkları zaman demek için bahsettiğiniz whmcs lisansı verdikleri bir reseller paketi satın almıştık, uptime süresi vs. herşey çok güzel hızı çok güzel, reseller içindeki bir tane sitede problem yaşadık backup istedik verdikleri cevap sadece reseller ana domainin backupunu aldıkları, içindeki diğer alt sitelerin backupunu almadıkları, çok saçma gelmişti bize ve iptal ettik hizmeti sizin gibi.