Arkadaş her konuda her şeye muhalefet birisi. Olsa bile, şu anda kullandığı bilgisayarı çalıştırmak için o sistemi yapmış olsa bile olmaz diyebilecek birisi.
Tabii ki muhalefet edeceğim yaptım diyen konuda bir çok kişi var yapacağını sananlarda dahil bu insanlar böyle videoları gördükten sonra çalışmaya koyuluyor ama bilmiyorlar ve hiç araştırmamışlar, neden dolayı çalışmayacağına dair bir bilgileri mevcut değil. Ben sebebini yazdım enerji kaybı yaşanır, enerji dönüşümünde bu kayıp yaşanmasa bile bu sefer sürtünmeden dolayı kayıplar olur. 3-4 saniye kadar dönmesi kabul edilebilir ama tam devir hız kaybı olmadan dönüyor ve harici olarak lamba çalıştırılıyor.
O halde herkes evini bu şekilde aydınlatsın. İnsanların ilgi çekmek ve para kazanmak için koydukları videolardan ibaret, bizde kimse boşuna heveslenmesin diye uğraşıyoruz burada yoksa amacım muhalefet etmek değil. Ama ne dedim varsa elinizde çalışan bir örnek koyarsınız videosuna bakarız, inanmasaydım zaten koyacağınız videoya da baştan inanmazdım ancak inanmadığım şey gerçekten yapmadığınızdır. Belkide bir yerde buna benzer bir şey gördünüz bundan dolayı çalışacağını sanıyorsunuz ben nereden bileyim. Ben zaten böyle şeyleri araştırıyorum ve daha çalışan bir örneğini görmedim bundan dolayı ısrarcıyım arkadaş tutturmuş kondansatör diye.

Böyle şeylerle uzun yıllar uğraşıp elinde her türlü imkan olan mühendislerimiz var onlar bile buna benzer bir şey yapamadılar ama 2 motor bir kondansatör al sana devir daim makinesi.

con Ahmet'in meselesine döndü konu.