Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım gibi size site verilerini vereceğim. Sizden sitenin ne kadar edebileceğini yada ne kadara gidebileceğini bana söylemenizi rica ediyorum. Bir kaç tane sitem var ve bunlardan bir tanesini birine satacağım. Fakat fiyat olarak piyasanın durumuna göre belirlemek istedim. Ortalama piyasayı biliyorum ama yinede sizlerden görüş almak istedim. Tabi satacağım kişide mutlaka araştırma yapmıştır ve yapıyordur. Sitenin verilerini sizlere veriyorum.
Site henüz 2 aylık ve adsense gelirli. Gelir tablosu ve diğer ayrıntıları resimlerle vermek istiyorum.
Adsense Görüntüsü
Adsense geçen ay biraz daha düşüktü. Yani ortalama günlük 6-10 tl arası getirisi vardı. Baştada dediğim gibi site 2 aylık. Her geçen gün hiti ve geliri kat kat artıyor. Çok hızlı gelişiyor. Ve anahtar kelimesinde ilk sayfada 6.sırada. Sektör olarak ta basit bir sektör değil.
Bu da analitics görüntüsü. Gün geçtikçe artıyor hiti.
Buda site analiz bilgileri.
Ortalama aklınızdan geçen fiyatları yazarsanız çok sevinirim. Maksat ne ben kazıklanayım nede adamı kazıklayayım. Şimdiden herkese teşekkür ederim. İyi günler...