Şu anda aletin RAM kullanımı 1200 MB, Opera 500 MB Rab kullandığından.
Cihazı kesinlikle tavsiye ediyorum, güncelleme hiç eksik olmuyor, sürekli güncellememiz var, ayrıca bu ay Lollipop gelecek. Asus sağolsun hiç eksik etmiyor. Cihaza alışınca pek rahatsız etmiyor.
Bu arada, Samsung ile karşılaştıran arkadaşlar var, o yorumu görüntülediği gibi telefon Demo Mode'ye geçti, açamıyoruz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:37:08 -->-> Daha önceki mesaj 03:34:54 --
1000 TL bütçeye Huawei Ascend G7 önerebilirim ben.
Hocam samsung gibi güzelmi derken hakeret olarak algıladı telefon tuş kilidi yaptı açılmıyor.
Size şunu rahatlıkla söyliyebilirim; 800 liralık olan bu telefon. 1500 liralık samsung cihazlarından daha iyi bir durumda olacağını ve performansa sahip olduğunu göreceksiniz. Cihazın arayüzü ve kendi programları okadar yeterli ve güzelki kasmadan 2 gb'dan 1 gb-700mb boş alan bulundurarak akışkan bir şekilde kullanacaksınız. Arayüzü oldukça hafif ve çok güzel. Güncellemeler oldukça iyi seviyede ve stabil hale geliyor telefon. İlk kullanıcılar için küçük sıkıntılar varken benim zamanımda hiçbir sıkıntı olmadı.
HTC ve LG cihazları için bir karşılaştırma yapmasam da şiddetle önereceğim bir cihazdır. Yakınınızda kullanan kişiler varsa test etmenizi öneririm.
Hocam rootladıysanız Greenify yükleyin, paraya da kıyıp donator alın, ben aldım, cihaz uçuyor şu anda o kadar uygulama yüklememe rağmen.