ben bu sistemin çalışa bileceğini düşünmüyorum.son zamanlarda üzerinde çalışılan perendev motoru var ama bunu dinomaya yada mir motora bağladığında oluşacak zıt emk dönmeyi durduracaktır muhtemelen.örneğin bir fanı yada motoru boşta döndürmekle ucunu led bağlayıp döndürmek arasında bir kuvvet farkı oluyor.hatta kabloları birbirine bağlayıp döndürmek isteseniz ciddi anlamda zorluyor.
ha ama olurda yapılırsa güneş enerjisinden çok daha verimli olur.bir güneş paneli hüçresinin üretebileceği en yüksek elektrik voltajı 0.5 volttur.voltaj yüksetmek için bu panellerin bir çoğu seri bağlanarak kullanılıyor.
@LionhearT projesinin sonunu çok merak ediyorum,aslında bir ,ara video filan verebilirseniz çok hoş olur ona göre yorum yapmak isterim
Çalıştırma olayı değil, teorik düşünceye göre oluşum gerçekleşebilir ancak ben bu konuda profesyonel bir bilgiye sahip değilim. Elektrik üretimi olur. Ama o ürettiğiniz elektrik neye yarar işte o tartışılır. Tellerde bile oluşan direnç dediğiniz gibi sıkıntı yaratacakken led vb. elemanlar oldukça zorlayacaktır.