Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten tek dezavantajı bu. Ancak ben bilinçli bir şekilde aldım. Bİlgisayar kullanımına oldukça fazla ihtiyaç duyuyorum. Okulda projelerime anlık ulaşmak ve hocalarla anlık kodlarımı derlemek için hemen telefondan Teamviewer ile bağlanıyor istediğim işlemi rahatlıkla yapabiliyorum. Dosya göndermek istiyorsam filezille ile rahatlıkla hallediyorum. Yani kullanacaksanız oldukça güzel ama kullanmıyacaksanız dezavantajlı bir durum.

Zen 5 alın diyemem bataryası hakkında söylenenlerden dolayı ancak zen 6 ile gün içerisinde telefonu 6 saat normal kullanım süresi içerisinde en az 2 saat gprs kullanımıyla beraber 1 günüm tam yetiyor. GPRS ile uğraşmadan 2 günü görebiliyorum.

Aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz.
Samsung gibi güzelmi ? mesela telefon dedimi samsung öndedir ama bir bakımdan kötü.Geçen 1.5 sene önce aldıgım 1100 tl telefon su an 600 tl hemen düşüyor fiyatları.Nokia mesela öyle degil fiyatlar o kadar düsmez.Oyunlarda kasma vs oluyormu ? cebe sıgıyormu pantolon yada eşofman simdi büyük oldugu için ele tam sıgmadıgı için düşme oranı yükseliyor.