Altan77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar 3-4 aylık bir film ve dizi sitem var. Daha önce siteye hiç çalışma yapmadım. Sürekli dizi ve film ekledim mümkün olduğunca özgün şekilde. Sitemin hiti 15-20 k seviyelerine geldi. Ancak sorun hitlerin %95 i dizilerden gelmekteydi.

Film ile alakalı anahtar kelimelerin büyük bölümünde ilk 500 de yoktum. Film ile alakalı 50 civarı özgün makale yazdırdım ve alexa değeri 10k ve altında yaklaşık 30 haber sitesinden tanıtım yazısı aldım günde 2 adet yayınlanacak şekilde. Yani direk hepsi bir günde yayınlanmadı spam olarak algılanmaması açısından.

Son yazı yayınlanalı 20 güne yakın oldu. Site anahtar kelimelerde hiç hareket görmedi , hitte hiç gözle görülür bir artış yaşanmadı. Sitelerde tanıtım yazıları duruyor yani silinmesi vs gibi bir husus sözkonusu değil.

Tanıtım yazıları dışında siteye farklı herhangi bir çalışma da yaptırmadım. Makale yayınlanan sitelerin alexa değerlerini tek tek kontrol ettim hepsi pr'li ve alexa 10k altında yani düşündüğüm kadarı öyle kalitesiz bir çalışma olmadı.

Tanıtım yazılarının etkisini göstermesi açısından acaba ben mi çok acele ediyorum ? Açıkçası bu kadar para harcayıp aynı yerde çakılı kalmak beni ciddi manada karamsarlığa itti . Bu konudaki fikirleriniz benim için aydınlatıcı olacaktır.
Bu dediklerini bende bir sitem için aynen yaptım hergün 400 600 kelime linksiz güncel olsun diye kendi siteme yazı girdim, çok yüksek kaliteli sitelerden 20 civari 2 günde bir bitane eklettim inanırmısın hala sitede yaprak oynamıyor artık sanıyorum bu işi emek ile hakkı ile değil ala bildiğine footer link dayamayla olduğunu düşünmeye başladım