Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok dikkatli kullanımda (gaza basmadan) fabrika verilerinin üstüne 1-1.5 litre en az ekleyin. Fabrika verisinin altına düşmek mümkün değil. Onlar nasıl o verileri alıyor orasını da anlamıyorum ya... Bende 2013 Civic var fabrika verisi 6.8 LT ben 7.6 - 8'den aşağı inemiyorum... Yani inersin inmesine kilometreyi ilk sıfırladıgında böyle 10-12 kilometrede 80 e falan cruise controlü sabitlersin belki görürsün ama sürekli öyle gitmez hele şehir içi trafikte hiç gitmez...
Doğru diyorsunuz zaten fikrimde o yonde büyük bir araçta alamayacağım alacağım araç 1.2 Motor 75Beygir Dizel 2013 Model Polo Araç Ortalama 3.8 - 3.9 gozukuyor satışta bu yazmaktadır ortalama biz buna 5 diyelim ortalama 22-23tl gibi rakamkla gidip gelirim.

t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araba rahatlıktır hocam, otobüs metrobüs falan hikaye. Siz en iyisi mi alın bir araç, bırakın hesabı falan. Milletin ter kokusu, onun bunun üstünde gitmektense giden paranız olsun.

Bence 25-30 arasında en iyi araçlardan biri de Ford fiesta olabilir. Az yakan bir araç, özellikle dizel alırsanız, 26 Tl'nin çok çok altında gidip gelirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum fiesta'da az yakıyormuş ama bakalım onumuzdeki hafta sonu düşünüyorum polo ve fiesta arasında kaldım nasip olursa bu ayın 20.sinde felan fotoğrafı ceker atarım