Türkiye'de zaten nükleer araştırma merkezi mevcut. Sanki bilgisiz insanlar mı kuracak sanıyorsunuz anlamıyorum. Madenlerle veya başka şeylerle karıştırmamak lazım. Bu işin standartları var ve uymaları gerekiyor.
"Madenlerle veya başka birşeyle karıştırmamak lazım diyosun" Sadece 1 madende 301 insanımız öldü ya için cız etmedimi. Madenlerin standartı yok mu? Madenlerde yaşam odaları yapılması lazımken görmezden gelmedimi müfettişler. Neden görmezden geldi acaba? Siyasi otorite yüzünden olmasın? Bu işide ellerinize yüzüne bulaştıracaklar eminim. Balık baştan kokar der atalarımız.
Türkiye ilerlesin bunu en çok biz istiyoruz ama altyapı yok, denetim yok, kalifiye elamanın yok! Neyin hayalini yaşıyorsunuz anlamıyorum. Zaten bu şekilde bu günlere gelinmedimi, hayaller satarak. Saray yaparkende,özel donanımlı uçaklar alırkende bunlar Türkiye'nin ilerlemesini istemiyorlar diye diye yapıldı tüm bu gösterişler. Teröristlerle anlaşma yaptıklarındada bunlar terörün bitmesini istemiyorlar diyorlardı. Peki sonuç? Cevabı siz verin.