Sınırsız hosting 10-20TL'ye satanlar bu piyasayı bitirmiştir.

Türkiye de bu işi yapacaksanız daha doğrusu rekabet etmek istiyorsanız büyük oynayacaksınız bana göre 50 sunucu ile iş yapan firma bile işe yaramaz.

Kurumsal olacaksanız R10'dan uzak durun zaten ben hiç tavsiye etmiyorum buradaki firmaları. tüm hosting arıyorum konuları yazarım tavsiye ettiğim firmaları natro , sadecehosting v i t a l hosting vb.

3-5 sunucuyla iş yapan bu işi bıraksın samimiyetle söylüyorum.

Türk isimlerden uzak durun global marka peşinde gidin.

Teknik destek hızlı ve bilgili olmalı ihs vb gibi firmalar gibi çaresiz yada küstah olmamalı.

Kalite asla tesadüf değildir sözü gerçekten doğrudur. 10 yıldır yurtdışı firmalarıyla işlemleri yürütüyorum bir çok firmayla çalıştım sorun yaşadığım tek firma 1and1.com.

2005-2007 yılları arasında isimtescil ile çalışmıştım kızdığım için yurtdışına taşındım fakat yavaş yavaş isimtescil'e dönüyorum nedenmi süreklilik var duruşlarını bozmadılar.

Bir çok kişi firmaları hakkında yazıp çizse de 50 tl hosting paketini 10tl yapmadı.

R10'da ufaklı dirili 100 firma varsa 10 tanesi iş yapacak düzeyde bana göre.

Büyük balık küçük balığı daima yer.

Türkiye de birçok kurumsal gözüken firmadan hizmet aldım R10 tavsiyesiyle denizlide bir firma isim vermiyim çalıştım telefona bakan dayı vardı ben hizmet alırken profesyonel değillerdi birçok iş yapmaya çalışsalar da bendeki intibayı kazanamazlar desteklerinden de memnun kalmamıştım. son kullanıcıdan kazanmak yerine firma müşterilerine hitap ediyorlar heralde o yüzden santral kurmamışlardı. işin garibi şimdi de santral işlerine girmişler. yıllar geçtikçe o alandaki eksiği görmüşler sanki.

*** telekom domain firmasında birçok alanadı barındırdım yavaşlık fazla kurumsal boğar her ticketa copy paste mesajlar. başka müşteriye yazdığı mesajı bana yazması bir ticket'a 50 kişi bakması gibi.

liste uzar gider daha sayarım ama kafa şişirmeyelim.