Ozaman yazımıza başlayalım ,
Arkadaşlık , sevgiliden uzaksın anladığım kadarıyla olayı adım adım çözücez.
Öncelikle zaten paran vs olduğu için dükkanı elemanlarına emanet edip işlerin yogun olmadıkları zaman dışarı çıkıyosun tek başına olduğun için sıkıcı olucaktır tabi yanına birilerini bulman lazım bu konudada şöyle bir şey var eski okul arkadaşlar vs varsa kız erkek fark etmez onları arıcaksın gel bi kahve içelim tarzından onunlarla kurcagın yeniden arkadaşlık sana yeni arkadaşlar kazandırcak. veya kuzenlerin ve kuzenlerinin arkadaşları çok etkili olur bu durumda seni arkadaşlarıyla tanıştırır flan. Eski arkadaşlar yok şimdi napcam dersen yolda giderken baktın masup çıtı pıtı kız içinden benim neyim eksik edelarıyla gidiceksin yanına burada konuşma en önemlisidir. Müşterilerin vs. olduğu nasıl konuşacağını biliyosundur. Konuşmada sıkıntı olursa örneklendirebilir.
Emin ol bunu yapınca %80 olumlu %20 olumsuz cevap alırsın giyinişin konuşman la olumsuzu %1 e bile indirebilirsin. Giyinize gelirsek yaşının ortalaması 20-25 diyelim
Gömlek (kro ve dandik bi gömlek değil) altına tşört gömlek düğmeleri açık. alta kot keten vs. ayakkabı olarak adidasın kalıntabanlı ayakkabıları var mutesem gosterıyor onlşarı tercih et yada dexter giyebilirsin veya üste bir tşört alta kot ,keten ayakkabı aynı şekilde. Takım elbise flan işlerine hiç girme gerektiğinden değişik gösterir insanı.
En önemlisi kendine bir cafe yada yemek yiyebilceğin bi yer belirle ve her hafta bir gün aynı saatte o yerde bulun bişiler ye yada iç ( emin ol seni begenen biri yarın o saatte yada hafataya o sattte seni orda arayabilir. saç sakal konusunda kendin ol yeterli sempatik olman çok çok onemli zaten yaz geldi gönüş gözlüğüyle aran iyi olsun çekinmeden tak ( istersen önerebilceğim gözlük tipleri mevcut ) yada yeni bir fikir bilgisayarla çok aran iyi demi halk eğitim merkezlerine bilgisayar kurslarına yazıl orada yaşıtınla karşı cinsten birileriyle %100 arakdaşlık kurucaksın bildiğin için zaten yapamadıkları konularda göstereyim konuşmaları flan geçicek ve muhabbeti oradan kurarsın. konserlere gitmeni kesinlikle tvasiye ederim iç içe ol muhtemeln çekinmessen ordanda arkadaş edinebilceğine inanıyorum. Teknolojiyle yakın ol foursquare veya tango gibi uygulamalarla yakınındkaı kişileri takıp et buralardanda nadirde olsa arkadaşlıklar çıkarabilirsin.
Banka hesabım muhtemelen vardır ve müşterisi olduğun bankaya haftada bir git ve gözüne kestirdğin biri olur muhtemelen (müşteri temsilcisi) onunla hesabını incele yardım iste bilsende bilmiyormus gibi sorularını sor vs.
Bilgisayarda gerekirse fazla takılma max 6 saat yeter. ilerde keşke o yıllarda gezseydim dememek için. tak gözlüğünü misler gibi çık dolaş git cafene iş kahveni arkadaşlarınla muhabbet et. Bir diğer tavsiyem şehrindeki üniversteye yakın yerlerde takılman arkadaşlıklarında büyük pay sahibi olabilir. müzik konusunda özellikle yabancı dinle örneğin karışım bi git müzik ( La Belle Mixtape | Summer Memories | Henri Pfr ) gib gibi. hiç arabesk müziğe flan dalma aman ha senin yaşlarda sakınca rap olabilir seversen arebesk rap değil ha

yabancı yada türkçe rap yabancılardan önereceğim acehood, wiz khalife gibi gibi.
Mesela ben bu olayı baya baya çok yapıyorum kartvizitim mevcut yolculuk yaparken vs görüdüğüm bayan hoşuma giderse ( sevgilisi olan veya evli bayanlar haric zaten sevgilisi olanlar mağlum yumuyor kafayı telefona mesaj tabiki parmaklarında yüzüğü yok zaten 19 20 yaşlarında ne evliliği

) çantasındaki açıklıktan gizlice atıyorum kartı tabiki çok yürek isteyen bişi biri görse yanlış anlar hırsızlık flan aman derim çok dikkatli olman lazım zaten bunu bakıştığın kızla yapman yada gözüne sürekli çarpan bir kız vardır ona yaparsın konusamıyorsan toplum arasında hafiften kartı atarsın işte.
Muhasebecin ailen dışındaysa bayansa sık sık yanına gitmeni öneririm onunla yapacagın arkadaşlık önünü açar yada erkeksede git aradaşlık kur ileriyi gör. evlilik diyim aman bu yaşta düşünme başına dertler açma diyim ben evlenmedim ama duydugum şeyler aynı paranda var hem yatırım hemde keyfine bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum. Her hafta sinemaya git bu konuda ben her hafta gidiyorum birde üniverste öğrenciysiyim indirim var tabiki çok şey değişir hayatında filimler bi yandanda sana çok şey aşılar şuana kadar topalm izlediğim film sayısı 3 bini geçmiştir boş zamanda açarım bir film izlerim . Bende elektirik mühendisliği okuyorum arkadaşlarım hepsi aynı hayatları sıradan kız arkadaşları yok dolaşıyorlar öyle ben onlar gibi değilim demekki çevre önemli bu durumda. olabildiğince sosyal ol tabiki işlerini aksatma elemanların var diye bukadar seni olayların içine attım onlar yapar senın işinide. Gözüme çarptı fitnısa gitmeni şiddetle tavsiye ederim hem arakdaşlık kurucaksın hemde kilo ve vucut yapıcaksın çağdaş salonlara gıtmenı onerırım kızlar altta erkekler uste kavramıyla açılan salonlardan uzak dur. ve yaz cıvıl cıvıl eğlencelere hep katıl zaten biraz arkadaşlıktan sonra emınım hayatı anlarsın ben kendimden ornek vereyım lisedeyken ev okul ev pc uyku bu boyle tekrar ederdi son sene kendimi çok aştım arkadaşlarım sayesınde ve iyikide olmuş diyorum. şehrinin takımı varsa al biletini git maçını izle bunların hepsine ayıracak zamanın vardır sadece iste. şimdilik bu kadar yeterlidir daha fazla istersen verebilirimde tek diyeceğim giyinişin düzgün olsun ( tipin sağlam fotoda ) sana hayır dicek kız yok ve sevdiğim kız kanka flan dio diosun ya eğer vazgeçmem diosan konus 1 ay sonra sevgili olursan taktiklerle yada yeni yelkenler aç takılı kalma birilerine hayatını bitirirsin aynısı asosyelleşmekle farkı yok benden bukadar umarım tavsıyeler sana göredir başarılar