"to be removed" kısmında olanları önce deleted yapıyorum onlar deleted kısmına gidiyor ve oradan restore işlemi yapıyorum ama dosyalar tekrar "to be removed" kısmına gidiyor 3 tane accountum var hepsindede durum aynı, oysa daha önceleri gayet güzel çalışıyordu, belkide yanlış yapıyorum
sorun bende ise bütün accountlarda aynı durum olması çok tuhaf
not : expired olan dosyalar direk to be removed kısmına gidiyor
İşte hata burada bunu birisi öğretti sanırım 2 yıl önce herkes aynı işkenceyi çekiyor.
Arkadaşlar to be removed'daki dosyayı deleted yapmanıza gerek yok. Her gün sadece deleted klasörüne bakın orada dosya 3 gün daha saklanıyor zaten hemen silinmiyor. Deleted olan dosyayı restore edin hepsi bu. Hiçbir dosyanız silinmez bu şekilde. Bu yönetmi siz mi kullandını size de mi biri bu şekilde gösterdi? Çünkü geçen de arkadaşın biri aynı şikayetle geldi dediğim gibi yaparak hiçbir sorun yaşamıyor.