Hocam özellikle e-ticaret konusunda reklam pazarı maliyetler ve kullanıcı sayısının çok olması sebebi ile ayrıca facebook gibi sosyal ağlarda ürüne yönelik olarak şehir,cinsiyet,yaş gibi kriterlerin seçim hakkı olması sebebi ile doğru ürünün doğru kitleye ulaşması hedeflendiğinden bu alanda bildiğim birçok web sitesi tamamen sosyal medya odaklı reklam çalışması yapmakta. Ayrıca bu işten anlayan birisi ile çalışmanız sonucunda çok uygun maliyetlerle bu sosyal ağlarda reklam yapabilmek mümkün. Bu sebeple nacizane görüşüm sosyal medya odaklı reklam çalışması yapmanız. Ayrıca hala tercih noktasında kullanılıyormu bilmiyorum ama akakce, ucuzu gibi kıyaslama sitelerine ücret karşılığında ürünlerinizi sıralamaya sokmanız size adwords ten çok daha fazla dönüş sağlatacaktır. Bu konuda bizzat çalışmalarım geçmiş zamanda olmuştu ve olumlu dönüşler almıştım.
Yanıtınız için öncelikle çok teşekkür ederim,
Akakçe gibi bir çok sitede ürünlerim listeleniyor. Bir sosyal medya uzmanı aldım işe bakalım zaman neleri göstericek ne gibi çalışmalar yapacak şuan ben biliyorum ki sosyal medya da zayıfım ama bu alınan elemanda umut görüyorum inşallah güzel sonuçlar alacağım.
PM'ler gönderildi bilginize.