"to be removed" kısmında olanları önce deleted yapıyorum onlar deleted kısmına gidiyor ve oradan restore işlemi yapıyorum ama dosyalar tekrar "to be removed" kısmına gidiyor 3 tane accountum var hepsindede durum aynı, oysa daha önceleri gayet güzel çalışıyordu, belkide yanlış yapıyorum
sorun bende ise bütün accountlarda aynı durum olması çok tuhaf
not : expired olan dosyalar direk to be removed kısmına gidiyor