@Ekon yok öyle bir şey inci sözlük geçmiyor ve caps geçen bütün sayfalar alınıyor diyede yalan yanlış konuşma bak bakalim kaç tane caps sayfası var piyasada bunu buraya yazarak konuyu baltalamıyorsun ama bilmediğin yada yalan yanlış kulaktan dolma bi şeyi buraya yazarak konuyu baltalıyorsun bi kerede şu foruma açtığım konulara çok bilmislik yapan çıkmasa mutlu olcam ya
Yalan yanlış kulaktan dolma bişey değil benim ki ve çok bilmişlikte yapmıyorum. Öfke dolu bi yanıt yerine güzelce izahını yapamıyor musun ? Kaç yıldır sözlük takipçisiyim sözlük sahibi Serkan İnci yi biraz takip etsen adında İnci ve Caps geçen sayfaları üstüne almaya başladığı haberini veren durumlarını görürdün yada biraz sözlükte takılsan bunun farkında olurdun kaç tane büyük sayfayı aldı adamlar. Çünkü bir marka oldular artık. Bunu bildirmek istedim yanlış veya doğru. Madem yanlış olduğunu düşünüyorsun güzelce yaz benim amacım konunu baltalamak değil. Ne çok bilmişlik yaptım ne de kulaktan dolma bi bilgi verdim. Ön yargılarınızdan kurtulsanız iyi edersiniz, yoksa çok şey kaybedersiniz.