bal1215 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni bir site olup,twitter’da el ile yaptıklarınızı tamamen otomatik şekilde yapmanızı sağlayan bir sitedir.

Sitenin en büyük özelliklerinden bir tanesi,başka sitelerden limitli olarak sizi geri takip etmeyenleri artık bu sitede LİMİTSİZ! şekilde temizleyebilirsiniz.

Twitter hesabınızdan günlük tek tıklama ile takip yapmaktan kurtarıyor ! Hesap belirleyiniz takip edilecek limiti giriniz ve takip yapsın!

Ve artık etkileşim arttırmak için ana sayfanızda tek tek favori eklemenize gerek kalmıyor ! Tek tıklama ile twitter ana sayfasındaki son 20 tweeti otomatik favoriye ekliyor!

Ve bütün bu işlemleri ücretsiz olarak sunuyor ve hesabınızdan sizden habersiz tweet,retweet,favori ve takip yapmıyor!

YENİ ÖZELLİKLER EKLENDİ !

FAVORİ EDENLERİ TAKİP !
*Belirlediğiniz kullanıcın,attığı tweetdeki etkileşim yapanları takip eder.!

ANASAYFAYI RETWEETLE !
*Anasayfadaki son 20 tweeti otomatik retweete ekler.

POST(TWEET) SİLME !
Profilinizdeki tweetleri hızlıca adım adım temizleyebilirsiniz.Retweetleri kaldırarak siler.

Twitteraracim.com

NOT*Sitemizde işlem sırasında karşılaşacağınız,her an bir sorunu resimleyerek gerek PM gerekse konu altına yorum atarak bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam girişte şifre yazmak çok güvensiz gösteriyor. Kullanıyorum ama kayıt edildiği şüphesi yaşıyorum.