Bu başlığı özellikle takip etmekteyim ve önerilen tüm yöntemleri uyguladım ama sonuç yok. 1-2 gün kesilse bile farklı subdomain ile yine geliyor. İşin kötüsü hiti düşük kurumsal siteler olduğu için hemen çıkma oranı anında çok afaki değerlere yükseliyor. simple-share-buttons denen nanenin bu sistemi yazan, bot gönderen kısım ile ilgilenen Allah'ın kulu elime geçse , Allah yarattı demeyeceğim, o derece öfkeliyim.

Daha garip olanı r10 üzerinden bu soruna kesin çözüm gelmeyişi. Yani belirli bir siteden gelen botu kesecek bir yöntem bilen arkadaş yok mudur r10'da ? Kod bilgim buna elvermiyor ama burası Türkiye'nin en üst düzey web master forumu, muhakkak çözüm önerecek bilgiye sahip sayısız arkadaş var diye tahmin ediyorum. Konuyu takipteyim vesselam...

cnnbsedm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al benden de o kadar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:07:56 -->-> Daha önceki mesaj 02:04:17 --

Maalesef bu şekilde de geliyorlar hocam. 4 tane siteme uyguladım. Sadece bir tanesinde işe yaradı, ama ona da başlar bugün yarın spam gelmeye. Ayar oldum bu simple-share-buttons'a. Diğerlei 1-2 yollarken, bu 30-40-50 Allah ne verdiyse. Başlakaca bir yolu olmalı...