Bu başlığı özellikle takip etmekteyim ve önerilen tüm yöntemleri uyguladım ama sonuç yok. 1-2 gün kesilse bile farklı subdomain ile yine geliyor. İşin kötüsü hiti düşük kurumsal siteler olduğu için hemen çıkma oranı anında çok afaki değerlere yükseliyor. simple-share-buttons denen nanenin bu sistemi yazan, bot gönderen kısım ile ilgilenen Allah'ın kulu elime geçse , Allah yarattı demeyeceğim, o derece öfkeliyim.
Daha garip olanı r10 üzerinden bu soruna kesin çözüm gelmeyişi. Yani belirli bir siteden gelen botu kesecek bir yöntem bilen arkadaş yok mudur r10'da ? Kod bilgim buna elvermiyor ama burası Türkiye'nin en üst düzey web master forumu, muhakkak çözüm önerecek bilgiye sahip sayısız arkadaş var diye tahmin ediyorum. Konuyu takipteyim vesselam...
Al benden de o kadar...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:07:56 -->-> Daha önceki mesaj 02:04:17 --
Maalesef bu şekilde de geliyorlar hocam. 4 tane siteme uyguladım. Sadece bir tanesinde işe yaradı, ama ona da başlar bugün yarın spam gelmeye. Ayar oldum bu simple-share-buttons'a. Diğerlei 1-2 yollarken, bu 30-40-50 Allah ne verdiyse. Başlakaca bir yolu olmalı...