GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

http://searchenginewatch.com/sew/how...-are-you-ready

burayı okuyabilirsin hocam kaynak olarak.

Ben zaten %100 net bilgi olarak konuşmadım, dah çok şey değişecek hiçbirşey netleşmiş değil. Bende responsive olarak kullanıyorum ama genel olarak avrupada baktığımda %80 kesim m.domain.com olarak gösteriyor buda kafamı kurcalıyor. 1 hafta içerisinde netleşir diye düşünüyorum bende takipteyim. m.domain.com yapıp onu güncellemek çok uğraştırır bizi, normal şartlarda responsive tasarımlar zaten mobil uyumludur mobil testinide olumlu olarak geçiyor.

Sizlerinde bilgisi varsa bu konuda paylaşalım birlikten kuvvet doğar, güncelleme öncesi bilgisi hiç olmayan arkadaşlarda bu konudan yorumlardan ilham alıp eksiklerini gidersinler herkese yararımız dokunsun.
Aynen öyle hocam, kesinlikle DWT daha sağlıklı sıkıntı olacağını sanmıyorum keza google yayınladığı dökümanlarda DWT'yi vurgulamış, mobil uyumluluk test ekranından herkes makalelere ve rehberlere Türkçe olarak erişebilir.

Kafamı kurcalayan nokta ise, mobil uyumluluk testi yaptığımızda aşağıdaki uyarıyı bize döndürüyor olması.

"Bu sayfa, robots.txt tarafından engellenen 2 kaynak kullanıyor. " Şimdi bu değere farklı farklı siteleri sorguladığınızda ulaşabilirsiniz, dikkat çekmek istediğim nokta robots.txt'yi işaret ediyor fakat sorgulama yapılan ve bu uyarıyı veren sitelerin robots.txt dosyalarını incelediğimizde bir engelleme olmadığı görülüyor. İlgili konu üzerine döküman arasamda bulamadım, elzem bir durum oldu benim için. Birlikten kuvvet doğar, konu üzerine bilgisi olan arkadaşlar konuya dahil olursa sevinirim.