Sefaseyda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptıgın oyun sıradan birşey degil gerçekten bilgini ve emegini konuşturdugun bir yazılım ise tabikide işe yarayabilir.Ama bunun dışında kendin bazı konular hakkında bilgi sahibi olman ve üzerinde çalışmış olman gerekir ki ve iyi bir üniversitede okuyorum dediysen de proje vs yapmadan zaten geçirmezler (Bogaziçi,Odtu,İtü,Hacettepe,Bilkent) bunlarda öyledir en azından.
Saydığınız üni'lerden birindeyim. Projeden kasıt yazılım ödevleri felansa onlarda sıkıntı yok da, markete koyacağım bir uygulama çok daha elle tutulur olur diye düşünüyorum. Onda da bir ilerleyemedim zaten, kafamda bitti uygulama. İşin bütün geometrisiyle ben uğraştığım için (canvas ile geliştiriyorum), işin içine bir sürü trigonometri bile girmiş durumda. Şöyle güzel bir vakit bulup yapamadım devamını. Şuan iskeletin yarısı bitmiş durumda.

Ama oyun çok fazla bilgim olduğunu da göstermez, en fazla geometriden ve matematikten anladığımı, nerelerde kullanmam gerektiğini anladığımı gösterir. Aslında şöyle gazete okuma sayfası gibi birşey yapsam daha fazla tutar gibi sanki CV'de.