Herhangi bir destek talebi oluşturmadan direk size gelip bu nasıl iş sunucumda sorun var hakkınızda şikayet konusu açacağım diyen bir insan ile müzakere etmek oldukça zor bir iş. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun.. Müşterilerin sadece kendilerine hizmet sağlanmadığını düşündükleri ve yaşadıkları yazılımsal sorunları dahi bizim oluştuğu anda bilebileceğimizin mümkün olmadığı bir seviyeye yükselmesi gerekiyor.

Saldırı / spam vb. konularda aynı tepkileri biz de alıyoruz.

Sadece bir örnek;

- Sunucunuzdan saldırı yapıldığı için IP adresiniz bloklanmış durumda (yaklaşık 1Gbps). Detaylı bilgi verebilir misiniz? Logları aşağıda paylaşıyoruz.
xx
xx
xx

+ İyi de nasıl yani? Ben bir şey kurmadım ki, açın şunu? Böyle saçmalık mı olur. Bana sormadan nasıl kapatırsınız. Saldırı filan yapmadım ben.
- Şifrenizi iletebilirseniz sunucunuzu inceleyelim; ardından detaylı bir geri dönüş sağlayalım size.
+ 1231231 şifrem.

yukarıdaki mesaj da anlayanlar için büyük bir ipucu var. Maalesef bu işi yapmaya hevesli 13-15 yaşlarındaki genç arkadaşlar yüzünden herkes aynıymış zihniyeti oluşmuş durumda. Sadece soy isminin sonuna bilişim yazarak firma olan kişiler yüzünden durumun düzeleceğini düşünmüyorum. Biz her zamanki gibi elimizden gelen yardımı göstermeye devam edeceğiz müşterilerimize tabi ki ama bu kadar emek harcanıp da tek bir destek talebi oluşturmadan hakkımızda şikayet konusu açılması bizi gerçekten çok yorar ve üzer..

Neler oluyor neler, hepsi yazılsa kitap olur

Artık sinirlerimizden arındık bu sayede. Empati yapmanın yanlış olduğu kanaatindeyim artık. Standart olarak hizmet kalitemiz seviyesinde aynı cevapları vermeye devam ediyoruz. Bu tür insanlarla tartışmak her zaman firmaya zarar veriyor. Haklı ya da haksız olduğunuza bakılmıyor bir bakmışsınız onlarca forumda hakkınızda saçma sapan asılsız iddialar ile konu açılmış. Google aramasında birisi sizi araştırdığında bunları görünce sizden alışveriş yapar mı? Şikayet var'da bize ödeme yapmamış ve müşterimiz olmayan biri şikayet konusu açmış. Cevap yazalım dedik; ücretli üyelik satmaya çalıştılar. Kaldırın dedik; kaldırmayız dediler.

İnsanı üzen şeyler bunlar. Ne kadar kolay birini karalamak bilgisayar başına oturup... Onlarca uykusuz gece, onlarca saatlik mesai, yüz-ikiyüz bin liralık yatırım. Sonra bir bakmışsınız işinizin ve emeğinizin geleceği -ne yaptığından habersiz- 13 yaşındaki ergen siniriyle bilgisayarının başına oturmuş bir genç kardeşimizin elinin ucunda..

Tabi ki herkes aynı değil ve son derece anlayışlı ve kaliteli insanlarla da iş yapıyoruz.

Bunlar sadece sorunlu olan kişilerle karşılaşılan sorunlara örnek ve bir iç dökme olarak düşünebilirsiniz. Bu sorunlu müşteri oranı yaklaşık %2 civarında bizim tarafımızda. Tabi ki bu, firmaya göre ve sektöre göre değişir ya da yaklaşıma göre. Biz çok büyük bir efor gerektirmeyecek sorunları müşterimizle yardımcı olmak istediğimiz ve herhangi bir polemiğe girmeyi tercih etmediğimiz için çözüyoruz. Fakat yazılım desteğine kesinlikle karışmayacağım diyen bir firmada eminim bu oran %20-%30'a kadar çıkabilir.

Kısaca; sorunun iki taraflı kaynağı var.
-Birincisi soyadının sonuna bilişim yazarak firma olan ve sektörün kalitesini düşüren genç arkadaşlar.
Tavsiyem: Girişimci olmak güzel ama bildiğiniz bir alanda girişimci olmak daha da güzel, hem sizin için hem de sektör için daha karlı olacak inanın.. Sorunu karşılaştığımızda çözeriz hem de öğreniriz mantalitesi ile iş yapılmaması lazım. Tabi ki her şeyi bilemezsiniz ama sonuç olarak; tamamen veya çok fazla bilmediğiniz bir işi yapmamanız gerekiyor. Bir de her şeyi biliyorum diyorsanız aslında hiç bir şey bilmiyorsunuzdur bunu da unutmamak lazım. Çünkü öğrenme gibi bir kabiliyetiniz artık kalmamış demektir. Hiç bir şeyi bilmediğinizi kabul ettiğinizde en hızlı o şekilde öğrenirsiniz.. Neyse uzatmayalım.

- İkincisi müşterilerin zihniyeti. 20TL vererek siz onlarca yılını bu işe vermiş insanları satın almıyorsunuz ve köleniz olmuyorlar.. Aldığınız hizmet unmanaged VDS hizmeti veya hosting hizmeti. Çok itici gelebilir ama bir mühendisin bir şirkete maliyeti saatlik en az 30TL oluyor. Yani sizin aldığınız üründen firma 5TL kar etmiş olsa ve siz firmaya 1 saatlik iş çıkarsanız bile bir ayda 25TL zarar ediliyor aslında.

Bu nedenle çoğu firma destek için ekstra ücret istiyor haklı olarak. Fakat siz bunu duyunca firmaya saldırmaya başlıyorsunuz. Hocam 2dk'lık iş neden yapmıyorsunuz? İnsanın madem iki dk'lık lütfen siz yapın diyesi geliyor.. Karşıdaki insanı da yormayın bu durumda; siz yapın. Olayın derinliğinin düşündüğünüzden çok daha fazla olduğunu ve karşıdaki insanın aslında yıllarını bu işe vermiş birisi olduğunu dolayısıyla yapılıp, yapılamaz veya ekstra efor gerekiyor dendiğinde saygı duyulması gerçeğini kabullenin lütfen. Ama bu mantalitenin oluşması da birinci bahsettiğim konuya bağlı. Soyadı + bilişim firması olduğunu iddia eden kişilere yani.

Çok fazla konuya girmiş olabilirim ama arkadaşın da dediği gibi anlamak cidden çok zor.