Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu yapınca müşteri hazmedemiyor. Karalama kampanyası başlatan bile var. Yani malesef bu çözüm değil.

Adama diyorum ki kalan sürenin iadesini yapalım, yeter ki git(tabi resmi dille). Adam iadeyi istemiyor, illa ben sizi şikayet edecem nasıl hizmetimi kapatırsınız diyor. Adama yedeğini veriyoruz iadesini yapıyoruz. Daha ne yapılır ki? Adam illa da şikayet edecem edecem diye tutturmuş. Benim şikayetçi olduğum konu da bu zaten. Gitsin yasal şikayette bulunsun hiçbirşey olacağı yok, ama orda burda forum sitelerinde olayları çarpıtıp yalan yanlış şikayetler yazıyorlar. Bir örneği şikayetvarda mevcut bizimle ilgili bir şikayet. Demiş ki "yedeklerimi vermiyorlar, niye kapattınız diyorum cevap vermiyorlar". Adam niye kapandı demiş, 1-2 saat içinde adama cevap vermişiz, hattını 10mbite limitlemişiz, durumu izah etmişiz ve VPS'i açmışız. Süre sonuna kadar da açık kalmış. Biz ne yapalım?

Bilgisiz müşteriye hiç lafım yok. Yardım ister yardımcı olunur işi çözülür. Ama yukarıda yazdığım tayfadan insanlara ne yapılır ben de bilemiyorum.
Bir gün vds stoğumuz tükenmişti, e tabi stokta olmadığından siparişe kapalı ve sipariş verilemiyor ancak vds ürün sayfasında fiyatlar gösteriliyor. Bizde 7/24 online destek açıktır, biri geldi vds sipariş edeceğim ne kadar diye soruyor. Tabi ki müşteriyi yanıltmak istemeyiz stoğun olmadığını ve siparişe kapalı olduğunu söyledik, bunu söyler söylemez "nasıl stok yok, o zaman niye bu sayfa açık kapatın" diye tepki aldık Güzel bir dille "stoğun tükendiğini ve sipariş verilemeyeceğini bu sebeple ödeme yapma imkanı olmadığı için yanıltmamış olunacağını" belirttik. Bunu söyler söylemez ikinci bi tepki daha aldık "sizi şikayet edeceğim, nerden şikayet ediliyor" bizzat bu şekilde Minimum 30 dakika güzel bir dille anlattık izah etmeye çalıştık ancak hakaretler başladı bu sefer. O günden sonra yatırım yapan büyük firmaların neden online destekleri olmadığını anlamış olduk tecrübe oldu.