Konu
Marka Domainli E-Ticarete Hazır + Adsense Gelirli Dekorasyon Sitesi
02-04-2015, 14:22:08
grapheng
TEKLİF VEREN ARKADAŞLAR ALMAKTAN VAZGEÇTİĞİ İÇİN SATIŞ İPTAL EDİLMİŞTİR.
Site adresi : PM
Site için istenen fiyat : Açık Arttırma
Açık Artırma Başlangıç Fiyatı: 250 TL
Minimum Artırma:10TL
Açık Artırma Bitiş: Son tekliften 48 saat sonra
Sitenin aylık getirisi: 50 ile 200 TL (Adsense) + E-Ticaret (Kapalı)
Sitenin açılış tarihi: 03.12.2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dekorasyon & Dekorasyon Ürünleri
Günlük hit sayısı: 120-700
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 Ay Pagerank 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress + opencart
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
LÜTFEN OKUMADAN PM İSTEMEYİN! ÖNEMLİ!
Site dekorasyon ürünlerinin satışı amacıyla kurulmuştu ancak maddi imkansızlıklar ve prosedür problemleri sebebiyle ticari faaliyete geçemedi. Sonrasında geleceğe yatırım olarak blog bölümü oluşturuldu ve keywordlerin sıralamalara girmesi sağlandı. Site iki bölümden oluşmaktadır blog ve e-ticaret.
Blog:
%100 özgün içeriklerden oluşturulmuştur.
Bu bölümde anahtar kelimelere yönelik içerik ve konular oluşturulmuş ve halihazırda bulunması amaçlanan bir ziyaretçi kitlesinin çekilmesi hedeflenmiştir. Geçtiğimiz aylarda aynı zamanda SEO çalışmaları tarafımdan yapılmış ve birçok kelime de ilk 5 sayfada yer almaktadır. Bu kelimelerin aranma hacimleri dekorasyon sektöründe oldukça yüksektir. Aynı zamanda diğer platformlar ve reklamlardan çekilen ziyaretçilerle aylık 200 TL gelir sadece adsense den elde edilmiştir. Blogdan sadece 2 adet tanıtım yazısı satılmıştır bunun dışında hiçbir link çıkışı yoktur. Satış sonrası tanıtım yazısı kaldırılmayacaktır.
E-Ticaret: Bir kısım ürünler şu an için aktif olarak girilmiş ancak satışları yapılmamıştır. Piyasada ücretli olarak satın alabileceğiniz opencart tek sayfa ödeme modülü, seo modülü, hızlı güncelleme gibi birtakım özellikler beraberindedir. Site içerik girişlerinin sağlanmasının ardından e-ticarete tamamen hazırdır. Tema tarafımdan düzenlenmiştir. Dediğim gibi tamamen kendi projemdi ancak maddi sebepler dolayısıyla hayata geçiremedim. Beraberinde facebook sayfası da devredilecektir.
Marka İmajı: Domain marka olacak akılda kalıcı sektörüyle alakalı ve kaliteli bir domaindir. Facebook sayfasında yapılan paylaşımlarda ürünleri nasıl alacağını soran kullanıcılar mevcuttur.
Satma Sebebim: Projeye artık zaman ayıramıyorum ve ödemesi yakın evraklar sebebiyle ihtiyaçtan dolayı satıyorum.
İlan açıkartırmaya çıkarışırmıştır
.
Sıralmalar:
Adsense Aylık Gelir Durumu:
Hit Durumu:
Facebook Sayfası: 1078 %100 Organik