Bartuç Gercekten Cok Onemlı Bır Konuya Deginmişşin Gercekten Bu Tur Davranıslarla Bizde Cok Karsılasmaktayız EN KISA YOLDAN SUNU YAZIYOLAR BÜTÜN FORUMLARDA HAKKINIZDA KONU ACACAM BAKALIM İŞLERİNİZ BOZULUNCA NEYAPACAKSINIZ
İşte konu Burda Patlıyor Sonra Siz Yardımcı Olacagınız da Varsa Sonra Bu Yazıyı Okuyunca Yardım Etme İştahınız Da Kaçıyor Sonrada Abuk Supuk Konulara Cevap Yazmaya Calısıyoruz. Kendimizi Temizlemek İçin
İste Bunları Yasamamak Adına Birseyler Yapmamız Gerek Merdiven Altı Fırmalarla Ugrastıgımız Yetmıyor Birde Boyle Musteriler Cıkınca İnsan Bu işe Girdigi Güne Bela Okuyor
Önerisi Olan Firmalar Paylassın Diye Düşünüyorum Mesela XX Müsteri Sorunlu gibi Olabilir Mi Diye Düsünüyorum
Sizce?
Benim aklıma şöyle bir fikir geliyor:
Bankaların arasında nasıl müşteri bilgileri paylaşımı/derecelendirme varsa(KKB) bir bankaya yamuk yapan diğerlerindende tekmeyi yiyorsa hosting şirketlerindede böyle bir birliğe ihtiyaç var.Hosting KKB diyebiliriz kısaca.
-Bir site kurulur sağlamlığı kanıtlanan hosting firmaları burada müşterilere not verme/hakkında kısa notlar yazma hakkı verilir ve bunu sadece şirketler görür.
-Hosting şirketlerinden hizmet almadan önce müşterilerin burayada üye olmaları istenir(Tc no doğrulamalı.).
-Üye olan müşteriye bir tane HostingKKB numarası verilir.Müşteride hosting firmasına kaydolurken bu HostingKKB numarasını belirtir.
-Daha sonra müşterinin hal ve hareketlerine göre derecelendirilmeler hosting firmaları tarafından yapılır.Kişi bir firmaya yamuk yaptığında derecelendirme ve kişi hakkındaki notlar paylaşılırsa bu birliğe üye olan diğer hosting firmaları tarafındanda ambargo görür.
Bence en hızlı bilgi akışı böyle bir sistemin kurulması ile yapılabilir.Aksi halde diğer yöntemlerin uzun ömürlü olabileceğini düşünmüyorum.Tabi bu fikir şuan için basit görünüyor ne tür zorlukları olur yasal prosedürler nedir bilgili arkadaşlar bu konuda bizi aydınlatabilirler.
Bende hosting firmalarının müşteri seçmelerinden yanayım.Bu takozlar hosting firmalarına atar yaptıkça işin ucu biz diğer müşterilere dayanıyor. Teknik destek personelini bezdirip köpek g*t*ne sokmaktan beter edip gidiyorlar sonra bu personel bize bezmiş bir şekilde hizmet veriyor.Bu duruma tepki göstermek için hosting firması sahibi olmaya gerek yok.Ben sadece müşteri olduğum halde bu işin banada etkisi oluyor.Bu anlayışsızların bezdirdiği bir personelin bana hizmet vermesini istemiyorum.Bu tür insanlarla aynı şirkette hizmette almak istemiyorum arkadaş.