AskinDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Subdomain'in ne demek olduğunu bilmediğimi mi söylüyorsun ? Beni ne kadar tanıyorsun ? Neyimi biliyorsun ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:49:04 -->-> Daha önceki mesaj 11:40:54 --

Çok güzel cevaplar yazdım size ama sanırım Mod arkdaşımız yazdığım yazıları beğenmedi yada kural dışı olarak gördü bu yüzden silmiş. Umarım bu yazdıklarım silinmez.

Son Açıklama

1- Subdomainler kiralanabilirler.
2- tr.bluehost.com firması alt alanadını Kanadada'ki başka bir firmaya kiralamışlardır.
3-Ana firma kiraladığı alt alanadından gelir elde etmektedir hemde bunu kendi bünyesinde zahmet harcamadan yapmaktadır.
4-tr.bluehost.com hem dns hem ip hemde serverleri başka bir mezkede bulunmaktadır.
5-Ana firmadan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim alt alanadından alırsanız hem paket fiyatları farklıdır hemde bazı paketler eksiktir ayrıca sorun yaşadığınızda ticket veya iletişimi zor olmaktadır.Bütün sorunlarınızı en son olarak ana firmadan çözmektesiniz ve durum oraya gelene kadar uzun bir yazışma sizi bekleyebilir.

Ayrıca Hostgator çok uzun süre kullanmaktayım.Su an hem 2 adet resellerim mevcuttur aynı zamanda Staminus makinede host ve shell hesaplarım vardır 30-40 arası Domain ortaklığımla birlikte 100 kadar domain ve hosta sahibimdir almanya hollanda fransa amerika ve türkiye locasyonlu makineler kullandım hali hazırda Tr locasyonlu amerika locasyonlu hollanda locasyonlu host ve shell hesaplarım bulunmakta bunun yanında Natro da 2 adet resellerim ve Turhost - Türk Ticaret -İhs - Dgn de hostlarım mevcuttur.

Calvin denen arkdaşa burdan sadece sunu demek istiyorum bana Subdomain nedir açıklarmısın rica etsem
Allah arttırsın anladık para çuvalla sizde ama bence host/makine/hat/sunucu vs vs alana kadar locasyon diye tabir ettiğiniz lokasyon (yok illa ingilizce tam olsun, location) ya da konum demeyi öğrenin.

Bu kadar büyük şirketlerin hiçbirisi subdomain falan kiralamaz.
Domaini satar ama subdomain kiralamaz.

Ayrıca çok gereksiz bir sohbet olmuş, birisi de çıkıp bluehost'a mail atıp sormamış.