iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Responsive olması yeterli, kullanıcılar tam uyumlu birşey istiyorlarsa mobil uygulama yapıp ona yönlendirmelisiniz.
AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobil tema, responsive olmayan temalar icin tercih ediliyordu. responsive olmasinin amaci zaten mobil temaya ihtiyac birakmamak, yani bir tasla iki tus vurmak. Ona bakilirsa, sitenin native bir app ile markette yer almasi, bu ikisine gore daha da avantajli.

Kisacasi, responsive geldi, mobil temaya ayriyetten gerek kalmadi.
karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı arayüzlerin Responsive olarak gerçek hayata geçirilmesi bazı sıkıntılar doğurur. Belirli kalıplarda bir arayüz geliştirmeniz gerekir. Örneğin e-commerce içerikli sayfalar genelde mobil arayüz oluşturulur. Responsive Design uygulanmaz.
4-5 sayfadan oluşan Business sitelerde Responsive tercih sebebidir.
LineDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hem mobil tema olmasını hem de sitenizin ana temasının responsive olması taraftarıyım. Ne kadar responsive olsa da tasarım mobilde geç yüklenebilir. Bu ülkedeki internet imkanlarını düşünürsek hele.
Yani mobil tema kullanın ve ana temanız da responsive olsun. Ziyaretçi tercihini istediğinden yana kullanmış olur.
Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Ben de hem mobil hem de responsive olması gerektiğini düşünüyordum, fikirleriniz aydınlatıcı oldu.

Şöyle de bir kanı var, mobil siteyi sub domaine kurup içeriği aynen göstermek spama sokma ihtimali doğurur deniyor. Netice de kopya içerik olarak görülüyor. Bu yüzden de suba kuranlar canoical kullanırsa iyi olur diyorlar.

Doğrumudur?

Telepati yeteneği kullanılarak dikiş makinasından gönderilmiştir. Yazım hataları olabilir.