Arkadaşlar kimseye hitafen yazmıyorum bunları kimse üzerine alınmasın lütfen .
Piyasayı bu hale getirenler yine hosting firmalarıdır, burada görüyoruz reseller bölümü çöp oldu sıra geldi vds bölümüne yakında ordada yıllık 30-40 liralara vds paketleri göreceğiz çok eminim buna çok az bir zaman kaldı müşteri ve kendi firma kalitelerini dibe çektikçe çekiyorlar malesef. Kalite fiyatla orantılı mıdır büyük bir payı orantılıdır. r10 endeksli çalışmakan vazgeçse bu işe emek vermeye çalışan arkadaşlar eminim bu tarz sorunlarla daha az karşılaşacaklardır ama tek satış alanı olarak burayı görüp reklam vermekten kaçınıp ucuza satış yapan arkadaşların kaderleri bu kaliteli müşteri reklamla gelir genellikle , bireysel müşterilerden ziyade kurumsal ağırlıklı müşteri ağınız olursa bu sorunlarda giderek azalacaktır ama r10 da dediğim gibi insanlar birbiriyle sid*k yarıştırıyorlar adete daha ucuza satacam daha cok satacam diye bugün bu şekilde çalışmayan bir çok firma eminim çok daha rahat yürütüyorlar işlerini.

30 liraya yıllık hizmet verip 7/24 destek garantisi taahhüt ederseniz okul harçlıklarını biriktirip sizden yıllık hizmet alan coluk cocuk herşeyi yapar gelir satış konunuza yazar "ticketlere niye bakmıyorsunuz" diye sitesi hacklenir sizi suçlar . Sabah 5 te arayıp telefon acılmadıgında "arıyorum arıyorum açmıyorsunuz bu ne bilmem nelik vs. vs. daha uzar gider bu liste ...

Daha önce söylediğim gibi piyasanın böyle olmasının tek sorumlusu firmalardır yada hosting satıcıları demek daha doğru olabilir ...