Merhaba

Sen açmasan ben açacaktım bu konuyu. Kendisi mutlaka görecektir yazdıklarımı, İngiltere Lokasyon sunucularda revizeye gittik. Dolayısı ile IP değişimleri vs oldu. Değişimden 3 gün önce,2 gün önce ve değişim gününde müşterilerimizi bilgilendirdik. Maillerimizi dikkate alan müşterilerimiz işlem sonrası tek tek teşekkürlerini sundular. Maili görmeyen müşterilerimiz r10.net üzerinden özel mesaj ile ulaştılar sorunlarını çözdük. Tek bir müşteri skype üzerinden yazmış. " 6 gündür vds'im kapalı bakalım ne zaman farkedeceksiniz".. Şimdi buna ne cevap verilir? Adamın 6 gündür vds'i kapalıymış biz ne zaman farkedecekmişiz. Üstelik tek bir ticket, mail, telefon vs yok. Bize bildirmiyor bu durumu. Sonra skype üzerinden hizmetimize ve firmamıza hakaretler ediyor. Bir de yeni trend var " onu yapmazsan r10 da şikayet ederim, bunu yapmazsan r10'a konu açarım" tarzı.. Elimizi ayağımızı kilitliyorlar. Gecenin 5'in de ticket geliyor 5 dakika sürmüyor cevap vermemiz. Telefon desteği 7/24 veriyoruz. Ancak buna rağmen küçücük bir gecikme de en kötü firma ilan ediliyoruz. Siz de aynı dertten dolmuşsunuz. Eskiden müşterilerimiz anlayışlıydı. Bize bırakırlardı kararı. Karşılıklı yardımcı olurduk birbirimize. Ama şimdi müşteri biz hosting firmalarını MALI gibi görüyor. 10 lira verdim sizi satın aldım diyor.

Dertliyiz..