Mertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş sektöre başlamak için ingilizce bilmek gerekmediğini söylüyor, ömür billah ingilizce bilmeden devam et demiyor ki. Kategori ve etiket seçemez konusuna katılmıyorum, webmasterim diyen herkes bunu rahatlıkla yapabilir ve her makaleyi tanıdığına okutması gerekmez ki? Her yeni makaleci ile çalışmaya başladığında kontrol ettirmesi yeterli diye düşünüyorum.
Son olarak ise ingilizce site yapmak isteyen biri bi zahmet kazandığı zamanda kendini geliştirsin. Webmaster yerinde sayarsa, ingilizceyi anadili gibi dahi bilse kaybetmeye mahkumdur.
Çok pardon bunu özür dileyerek yazıyorum. Aramızda TÜRKÇE yi tam bilen var mı? Hatasız bir şekilde yazabilen? Bence yok. İngilizce çok kolay zannediyorsunuz sanırım. Bakın ben turizmciyim, lise ve üniversitede ing tabanlı eğitim gördüm. Grammerim çok iyidir. Öyle öğrenmek kolay değildir. İngilizce hiç bir zaman konuşulduğu gibi yazılmaz. Örnek vermek gerekirse; konuşurken "Alright mate" İyimisin dostum. Lakin bir yazıda bunu yazarken how are you? gibi basit cümleler kullanılır. İşte grammer burada devreye giriyor.