Para harcıyoruz ama kişi ingilizce bilmiyorsa etiket ekleyemez, kategori seçemez. Hadi onuda geçtim imla ve kelime hatalarını anlayamaz. Hangi kelimelerde veya cümlelerde lider olması gerektiğini bilemez. Her zaman makale yazan kişiye muhtaç kalır. Makaliste çok soru sorar. Makalistlerde belli bir süre sonra bıkarlar.
Sizin bir tanıdığınız var, herkes tanıdık bulamaz. Bulsa bile her makaleyi nasıl inceletsin?
Arkadaş sektöre başlamak için ingilizce bilmek gerekmediğini söylüyor, ömür billah ingilizce bilmeden devam et demiyor ki. Kategori ve etiket seçemez konusuna katılmıyorum, webmasterim diyen herkes bunu rahatlıkla yapabilir ve her makaleyi tanıdığına okutması gerekmez ki? Her yeni makaleci ile çalışmaya başladığında kontrol ettirmesi yeterli diye düşünüyorum.
Son olarak ise ingilizce site yapmak isteyen biri bi zahmet kazandığı zamanda kendini geliştirsin. Webmaster yerinde sayarsa, ingilizceyi anadili gibi dahi bilse kaybetmeye mahkumdur.