Verdiğim hizmetler:
*Chupa Mobile - Asset Store - GameGorillaz veya farklı yerlerden aldığınız Unity3d pojeleri isteğiniz doğrultusunda değiştirilir.
*İsteğe özel oyun yazılır.
*Android,iOs,Windows Phone,web ortamlarına geliştirme yapılır.

***CHUPA MOBILE - ASSET STORE - GAME GORILLAZ OYUN EDİTLEME HİZMETİM***
Chupa Mobile - Asset Store veya benzeri uygulama marketlerinden aldığınız oyun veya uygulamaları sizin isteğiniz doğrultusunda değiştirip , size teslim ediyorum.

Verdiğim hizmetler:
*Chupa Mobile uygulama-oyun editleme
*Unity 3d oyun-uygulama editleme
*Türkçe çeviri
*Reskin
*Reklam ekleme (Admob,Startapp,Revmob,Leadbolt vs....)
*Apk çıktı alma ve size özel uygulama imzalama

***İLETİŞİM***
Müşterilerime sonsuz destek ve sorunsuz iletişim garantisi veriyorum. Burdan sadece skype adresimi yayınlıyorum. Skype dan ise isteyen müşterilere telefon numaramı ve diğer detayları da verebilirim.

İletişim Bilgilerim:

Teslimat , Destek ve Ödeme

Teslim aldığım işe göre teslimat süresi farklılık gösterebilir. Detayları görüştüğümüzde net bir teslimat süresi verebilirim.

Verdiğim himetler süresiz destek sağlıyorum. Bana skype dan sürekli ulaşabilirsiniz. Forum üzerinden pm lere anlık cevap verebilirim.

***REFERANSLAR***

BFOlmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisinden hizmet aldık çokça memnun kaldık. Daha çok çalışacağız inş. Ellerine sağlık
kaantongelci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet oyun editlemesi yapıldı. Yeniden çalışabileceğimizi ümit ediyorum.
turkgezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla reklam çalışması konusunda anlaştım. Forumdaki nasıl konuşmasını bilen ender insanlardan ayrıca ilgili ve bilgili bir arkadaşımız. Çalışmanın sonuçlarınıda birkaç güne kadar yazacağım.

Teşekkür ederim.
Khaaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın dibi derler ya işte bu adam o adam

İşlerimi hızlı bir şekilde teslim etti ve kusursuz hizmet verdi..
yuri1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet oyun editlemesi yapılmıştır. ilgili ve birçok konuda yardımcı olan bir arkadaş. teşekkür ederim.
turkgezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın IOS oyunları tarafımca alınmıştır. Hakikaten çok seviyeli ve dürüst bir arkadaş. Keşke forumdaki diğer alışverişlerimdede bu şekilde arkadaşlara rastlayabilseydim...
Khaaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş teslim alınmıştır yine hızlı ve sorunsuz teslimat yaptı kardeşim
BFOlmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaştan reklam aldık baya iyi click gönderdi teşekkürler

erdemozcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ömer Hocam'dan toplamda 7 adet Android oyun satın aldık. Bu işte daha çok yeni olmamızdan dolayı kendisine sorduğumuz her soruya büyük bir nezaketle cevap verdi.

R10'un sadece ticarethane olmadığını hatırlatan ender arkadaşlardan.