alico adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacınız için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ve devam ediyorum şuan ülkemizde Türkçe bile doğru düzgün konuşulamaz iken kimlerin yabancı site açmasını bekliyorsunuz ve dahada önemlisi kopya ve spam konusunda ülkemizin adı zaten çıkmış durumda birde yabancı içerikte kopya ile para kazanacaklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz özellikle 1 ay önce bir çok siteyi tam spam adı altında dizinden sildi bu sitelerin tamamı kopya içerikli sitelerdi size ve bu yazıyı okuyan arkadaşlara tavsiyem ülkemizde bile Türkçe içerik ile oldukça iyi kazanç sağlanan sektörler var bunları tespit edip özgün içerik ile çok iyi yerlere gelmeleri mümkündür.

Aslında o kadarda gözde büyütmemek lazım İngilizce meselesini. Hic ingilizce bilmiyorsaniz tercümalik okuyan üniversite ögrencileri bulup onlarla gayet cüzi ücretlerle calisabilirsiniz. Ben ilk böyle basladim ve ara sira yine bu sekilde çalisiyorum tabi artik cevirdigim yaziyi sonra da Amerikali birine revize ettiriyorum. Amerikada bu isi yapan birçok yaşlı-öğretmen teyzeler var. İnternetten arastirarak bulabilirsiniz online is yapiyorlar. Böylece kusursuz ingilizceyle yazilmis bir makale elde etmis olursunuz. Hatta direk istediginiz konuda makale yazabilirler. Bunun icin elbette bir miktar parayi gözden cikaracaksiniz ama cok degil iyi arastirarak size en cazip olan cevirmeni vs bulabilirsiniz. İsin kolayina kacmadan kaliteli is cikarmak isteyenlerin kullanabilecegi bir yöntem olarak size tavsiye etmis olayim.