darkymarky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslında mantıklı dusununce cıkıyor soru cunku
aylık 100 tl kazandıran site 200 tl ye satılıyor.

2 ay çok bir müddet değil. 10 tane site satın alır boyle 3 ay sonra inanılmaz kara geçerim. Çok mantıklı durmuyor bu kadar kolay yoldan
Size ihtiyaçtan satanlar denk gelmiş ya da sitelerinde sorun var. Normal şartlarda site gelirinin 5-6 katına fiyat biçilir. Yani aylık 100 tl geliri olan site 500 tl2den aşağı satılmaz.
Adsense için mantıklı mı kısmına gelince, Adsense'in son dönemde neyi onaylayıp neyi onaylamadığı belli değil. 500 özgün içerik girip birkaç ayınızı verdiğiniz site bir bakmışsınız Adsense başvurusundan geçememiş. 2 aylık emeğiniz heba oldu kaldı.
Ya kısa kısa aralıklarla güncellediğiniz siteleri farklı mail ve telefon numaralarıyla kaydedip şansınızı deneyeceksiniz. Sonra site Adsense alacak. Ardından site tutacak ve size ayda 100 tl kazandıracak hale gelecek - ki bunlar aylar sürer - Bu durumda 100 TL kazançlı site için 200 TL vermenize gerek kalmaz. Yani yapabildiğinize inanıyorsanız almamanız daha mantıklı.
Öbür yandan hazır hiti ve geliri olan bir sitede host taşıdınız diye öyle birden dibe vurmazsınız. Siteyi kapalı tutmadığınız takdirde botlar siteyi yine aynı şekilde indekslemeye devam eder. O bahsettiğiniz daha çok haber siteleri ya da forumlar gibi anlık indeks alan siteler için geçerli.