Abooov... konu ağır...
Demek ki yanlış şeyler yapıyorsun. Veya hayatında birşeyler eksik. Kız demişler genelde ama...Kız seni daha da mutsuz edebilir...İnsan hayatında iki şeyi dinleyerek karar verir. Biri mantığını, ikincisi duygularını...Mantığını dinlersen parayı bulursun, başarıyı da..Ama duygularını ihmal edersen mutsuz olursun. Hoşlandığın şeyler yapman gerek. Tahminim grafik vb. şeylerle uğraşmaktan sosyal hayatını ihmal etmişsin. Muhtemel pek arkadaş çevren yok. Arkadaşım dediğin insanlar gerçek anlamda arkadaş değil. Yani dertleşebileceğin, sırlarını paylaşabileceğin, güvenebileceğin insan sayısı az. Bunların cinsiyeti önemli değildir, hatta hemcinslerin daha makbuldür, seni daha iyi anlarlar. Karşı cins kafa ütüler ve sürekli senden ilgi bekler...Zamane kızları vıcık vıcık biraz. İstisnalar var tabi ama, genelde öyleler...
Sana tavsiyem ne yapmak istediğini düşün. En çok yapmak istediklerini yapmaya çalış. Mesela bisikle al akşamları yarım saat bir saat şehir turu at. Olta al balığa git. Bilgisayarın başından kalk ve gerçek insanlarla muhabbet et.
Şu anda üniversitedesin. Benim üniversite yıllarım arkadaş konusunda şanslı geçti. Çok gezip tozmadım belki ama çok iyi arkadaşlarım oldu, şu ankinden çok çok daha az para geçiyordu elime ama çok daha mutluydum. Para mutlu etmeye tek başına yetmez.
Büyük ihtimalle depresyondasın. Kız lazım demişler...Bakma sen zamanı gelince o zaten olur, olmazsa da kafayı takma fazla. Yapına uyuyorsa "one night stand" takıl...hatta en iyisidir, kafan ütülenmez

. Ama sosyalleş, gerçek arkadaşlar edin ve onlarla birşeyler yap. OK oyna, bowlinge git, ne bileyim takıl biraz, dışarı çık...
Hem bahar aylarında insan psikolojisi biraz etkilenir. Normal biraz...
Ben yıllardır senin gibiyim, hayat böyle idare edeceksin...Mutlu olmayı bileceksin. Kimse sana kesin bir reçete veremez. kendi reçeteni sen keşfedeceksin.