Gecen hanımın telefonunda (Note 3) cıkardım S Pen i ve karakalem calıstım. Boyle bir hassasiyet ve mukemmele yakınlık yok... Note 4 kullanmadım ama birazcık test ettim. S Pen ve bununla yapılabilecek işlemler şuan piyasada kendi kulvarındaki hiç bir telefonda olmayan seyler.. Samsung grubundaki ürünleri bir çok insanın sevmeme nedeni kasa yapısı ve malzeme kalitesi. Ama Samsung A serisinden sonra metal çerceveli telefonlar üretmeye basladı. Üstelik iPhone den agırlık olarak daha hafif. Note 4'te metal bir tasarıma sahip ve agırlık olarak pek agır da sayılmaz. Eskiden telefon ne kadar küçük olursa (Ericson 628 dönemleri) o kadar iyiydi. Ornegin 8210 kullandıgımda herkes "Yuhh amma kucuk" diyordu. Şimdi trend buyuk ekranlar ve bir cok ihtiyacı coklu pencerelerde halledebilen akıllı telefonlar. Yoğun bir iş temposunda olan insanlar olarak bu ihtiyacları karsılayan piyasadaki en iyi telefon bence telefonların piri Note 4...

Çok sık telefon değiştiren bir insanım ama 1 seneden fazladır S4 kullanıyorum. Satmayı planlarken Android 5.0 guncellemesi ile sıfır almışım gibi hissediyor ve bir süre daha kullanmayı dusunuyorum. Note 3 bile işini görecektir ama onun cerceveleri metal görünümlü plastik...