hocam vultr de 1g ramli vps sadece 1 sitenizmi var?
1 gb ramli vps 7$ orda.
vestapc kaç mb ram harcıyor? ramleri kaliteli o zaman ssd disk olmasıda avantaj.
vestapc hiç denemedim, toplu yedek alma veya yedeği harici ftp ye yollama gibi özelliği varmı?
vps seyi sizmi kurdunuz sıfırdan yoksa yardım felanmı aldınız?
wp de gereksiz eklenti derken mesela örnek vereceğiniz bi eklenti varmı? Olurya farkında olmadan yüksek sorguyla çalışan bi eklenti kullanıyorsak bilelim.
önerileriniz tavsiyeleriniz tecrübeleriniz birçok kişiye yol gösterecektir
Evet 1 gb ramli makinayı kullanıyorum tek site için dediğim gibi haftasonları 40kya kadar çıkıyor site.Vestacp çok az ram harcıyor.Nginxi reserve proxy olarak çalıştırıyor.Günlük otomatik yedek alma özelliği mevcut son 3 günün yedeğini panelden indirebilirsiniz.
Vpsye kendim kurup ayarlamaları yapıyorum.Burda diğer önemli bir noktada kullandığınız scriptide iyi optimize edebilmektir.Sadece kontrol paneli kurup ayarlamaları yaptım site uçuyor olayı değil.Kendim şu anda wp kullanmıyorum artık ücretli bir yazılıma geçtim onu güzelce ayarladım.Wpde uzun süre kullanan birisiyim aklıma gelen ilk eklentiler gd star rating, çeşitli sayfa görüntülenme eklentileri resimli benzer konular vs... bunlar site sorgularını ve açılış süresini fazlalaştırır.Bu eklentilerin siteyi kasanlarıda var kasmayanlarıda.Kullandığınız temada büyük etken.
2 gb ramli paket alsam vestacp kursam verim alabilirmiyim acilis suresi nedir sitenizin
An itibari ile 0.18 sn