Merhaba değerli firma sahipleri.

Benim gibi, superonline IP'lerinden yurtdışına kapalı olan sunucu girişlerde şikayet alan bir çok firma mevcut. Çözüme yönelik routing dışında kalıcı bir çözüm için adım atmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Bana ulaşan müşterilere superonline destek hattına superonline kullanıcılarının mail atması ricasında bulundum.

Buradaki arkadaşlardanda ricam aynı şikayetle ulaşan müşterilere aşağıdaki maili ilgili mail adresine atmalarını söylemenizdir. Toplu miktarda superonline destek mailine kullanıcılarından aynı şikayet giderse problemi çözüme kavuşturacaklarını düşünüyorum.

İlgili Mail (musterihatti@superonline.net) adresine gönderilecek.

"Bir süre öncesine kadar yurtdışına kapalı IP’lere erişim yapabiliyordum. Ancak bir kaç zamandır Türk IP’lerine bağlanırken yurtdışına kapalı olanlarda problem yaşıyorum. IP Adresimin tracert geçişlerinde Türk IP'lerine bağlanırken bile önce yurtdışı IP'lerine uğrayarak geçiş yaptığı görülmektedir. Bu sebeple yurtdışına kapalı olan adreslere giriş yapamıyorum. Problemin çözümüne ilişkin gereğinin yapılmasını arz/rica ederim.”

Yukarıdaki mail fazla miktarda destek mailine giderse muhakkak bir çözüm adım atacaklardır. Bizlerde üzerimize düşeni yaparsak el birliğiyle bu problemi ortadan kaldırırız. Yardımcı olan tüm firma sahiplerine şimdiden teşekkür ediyorum.