Özellikle seçimlerin yaklaşması nedeni ile Twitter'da TT'ye girmek isteyen kişi sayısında büyük bir artış yaşanmaktadır. Bu neticede Gündeme girmenize yardımcı oluyor ve adınızın duyulmasını sağlıyoruz.
En az 1 saat TT'den düşmeme garantisi ve kısa bir süre WTT'ye girme garantisi veriyorum. Not: Şuana kadar yaptığım hiçbir TT 100dk'dan önce düşmedi. 
Dün yapmış olduğum bir TT işlemidir ve sahibinin iznini alarak paylaşıyorum. İşlem devamında daha yüksek sayılarak ulaşmıştır.
Piyasada aynı fiyata TT yapan daha güvenli kişiler varken neden sana yaptıralım? diye soracak olursanız..
Yaptığım TT çalışmalarını sadece panel kullanarak yapmıyorum. 100bin takipçisi olan 40-50 hesaptan ve kendi 300bin takipçili hesabımdan da destek veriyorum. Bu sayede hem organik işlem hem de uzun süre TT kalımı yaşanıyor.
TT Giriş Ücretleri #li tag 150 ₺
#siz tag 100 ₺ Her ne kadar #li TT'den daha çok para kazanıyor olsam da sizlere tavsiye etmemekteyim. Çünkü garanti verdiğim süre sonrası ilgilenmeyince hemen TT'den düşüyor. Ancak #'siz taglar çok daha uzun süre kalıyor. AYRICA TT SCRİPTİ DE 500TL DEN SATILIR.
Aşağıdaki İletişim Bilgilerinden Anlık Olarak Ulaşabilirsiniz