Merhabalar,
Birden fazla moda sitesi mevcut, farklı kişilerle çalışılabilir.
Bizim sağladıklarımız;
Başlık, etiket, konu içeriği sizlere txt dosyası halinde verilecek.
Sitelere görsellerden resim çekeceğiniz bot bulunacak.
Sizden istenilen;
Bir txt dosyası halinde almış olduğunuz makaleleri wordpress siteye girerek galeri oluşturup zamanlamak.
2) min: 50 resim yer alacak.
3) her 10 resime aynı alt başlık girilecek şekilde 5 alt başlık girilecek.
4) yazı içerisinden bir cümle bold+renkli yapılacak.
Resim botu şudur:
https://www.r10.net/wordpress-tema-am...hlight=superis
Maddeler halinde anlattım birde daha açıklayıcı bir şekilde anlatayım.
Başlık, içerik ve etiketi kopyalayıp yeni konu açma kısmına girdiğiniz. Örnek veriyorum "ayakkabı modelleri" diye bir konu giriyorsunuz. Bota "ayakkabı modelleri" yazdıgınızda google images bölümünden ortalama 100 tane resim çekiyor. Siz burdan 50 tane resmin üzerine tıklıyor ve galeriye dahil et diyorsunuz. Böylece 50 tane resmi siteye yüklemiş oluryorsunuz. GAleri olarak eklemiş olduğunuz bu resimlerin üzerine her hangi bir reklam, site adı vs bulunmamalı. Ayrıca wordpressin galeri oluşturma bölümünde resimlerin her birine alt başlık girin demiyoruz, 5 tane başlığınız olacak ve siz bunları 10 resim de 1 tane, 10 reismde 1 tane şeklinde böleceksiniz. yani buda cp olacagından 50 resimede farklı bir başlık girmeyeceksiniz.
Neredeyse tüm detayları anlattığımı düşünüyorum. Bu anlattığım kadarıyla anlamayan arkadaşlar zaten işi bilmiyordur o yüzden detaylı pm istemesin kimse, gayet detaylı bir şekilde anlattım.
İlk etapta 100 post işi verilecektir. Günde 5 tane zamanlama olacak. İster günde 5 tane girin, ister 100 taneyi bir günde girin zamanlama yapın.
İş sonu ödeme yapılır, yarım bırakan kişiye ödeme yapmam bilginiz olsun.
Bu şekilde işi yapabilecek arkadaşlar 100 taneyi ne kadar sürede bitirebileceklerini ve 100 post için istedikleri ücreti pm atarsa sevinirim. (0'dan makale yazmayacak kimse, iş tamamen copy/pasteye dayalı o yüzden piyasanın üstünde fiyat verecekler pm göndermesin.)
forum dışı iletişim: rktznownl