Konuyu okumaya gerek yok. Biz firmayı devredeli 3 ay olacak. Biz herhangi bir kesinti yaşanmadan firmayı devrettik. Firmanın devredildiğinden bile haberiniz yoktur Allah bilir. Oysaki forumda konu da açtık, facebook-twitter sayfalarımızdan da belirttik devir yapılıyor diye ayrıca bunun dışında mail de attık. Bize hala 3 ay geçmiş üstünden sitem kapalı açar mısınız diye pm atıyorsunuz. Bu sizce de mantıksız bir şey değil mi? Devrettiğimiz kişi forumdan da tanıyacağınız ve forumdan da zaten birçok firma-kişiye hizmet veren bir firmaydı. Bizde kendileriyle 1 yıldır sorunsuz bir şekilde çalışmaktaydık. O yüzden sunucuları da kendilerinden temin ettiğimiz için herhangi bir ücret almadan karşı taraftan devir işlemini gerçekleştirdik. Tüm müşteri taşıma işlemlerini bizzat ben gerçekleştirdim. 0 problem, 0 kesinti vardı. Ben kimseyi mağdur etmedim anlayacağınız budur.
Serkan bey adını ben böyle biliyorum en azından şuan siteleri kapattı ben kendisine ulaşamıyorum. Forumdan çoğu kişi de mağdur durumda zaten. Benim müşterim olmayıpta kendisinden sunucu alanlar da mağdur yani. Ben kimseyi mağdur etmedim. Aksine devrettikten sonra zaten daha da müşteriler profesyonel bir firmayla çalışıyordu. İlk devir yapıldığında kimse bir şey demedi. Kapanınca daha yeni devirden haberi olan ve hala beni arayan müşteriler var.
Ben kendilerine yukarıda size yazdığım gibi dönüşler zaten yapıyorum. Benim ne sunucuya, ne yedek sunucusuna ne de firma sahibine erişimim, ulaşımım yoktur. Bana tekrar tekrar yazmayın. Benim elimden bir şey gelse zaten sizin yazmanıza gerek kalmadan ben sorunları halledeceğim.
Ben böyle bir şeyin olabileceğini nerden bilebilirdim. İşi bilmeyen, eline yüzüne bulaştıran birisine devretmedik ki. Aksine bu işte usta olan forumda ve dışarıda birçok firmaya çalışmalar yapmış bir kişiye devretmiştik.
Özetleyecek olursam; Benim yukarıda yazdığım gibi firma ile herhangi bir bağlantım kalmamıştır. Yedek sunucusu da doğal olarak kapanmış. Açık olsaydı isteyenlerin yedeklerini ben iletecektim zaten. Bu nedenden dolayı banlanmam gerekiyorsa tabi ki banlayabilirsiniz.
2.5-3 yıldır forumdayım. Kimseyi dolandırmadım, kimsenin de emeğine göz dikmedim. Ben kendi sitelerimin bile zamanında tek tek her gün yedeğini alırken otomatik yedekleme olmasına rağmen müşterilerin nasıl hala yedek tutmamasına şaşıyorum.
Herkese iyi geceler. Bu mesaj dışında da bir şey yazmayacağım.