Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ama bir konuda fikrinizi almak istiyorum elimde özel bir domain var ve sadece domain değil marka patent hakları ile bana ait bir marka ismi haline getirdim öncelikle marka sınıfları ve kapsamları hakkında aşşağıda bilgi veriyorum ve bu ismi domain hosting ve yazılım reklam gibi alanlarda kendi firmamı kurarak çalıştırmaktı ama malesef kanser hastası olduğumu sonradan öğrendim ve iki ameliyat geçirdim eskisi gibi güçlü değilim bu isim için 2 seneden fazla uğraştım ve baya masrafta yaptım en büyük soru işaretlerimden biri nasıl bir maddi değer biçebilirim ve sizce satmalımıyım yoksa herşeye rağmen sonuna kadar bu konuda ilerlemeye çalışmalımıyım karar vermeye çalışıyorum sizlerin fikirleri de benim için önemli bir karar vermeme yardımcı olacağı inancındayım. Bu marka ile iş yapıldığında hiç bir firma karşı çıkma şansıda yok.
Domain İsmi:
www.applehost.com.tr "APPLEHOST" Aynı zamanda markalaştırıldı tüm ticari hakları ile bana ait.
Tescillenen sınıflar ve özellikleri:
35.Sınıf
reklamcılık, pazarlama ve halkla ilişkiler ile ilgili hizmetler, ticari ve reklam amaçlı sergi ve fuarların organizasyonu hizmetleri.
büro hizmetleri; sekreterlik hizmetleri, gazete aboneliği düzenleme hizmetleri, istatistiklerin derlenmesi, büro makinelerinin kiralanması hizmetleri, bilgisayar veri tabanlarındaki bilginin sistematik hale getirilmesi, telefon cevaplama hizmetleri.
iş yönetimi, idaresi ve bu konular ile ilgili danışmanlık, muhasebe ve mali müşavirlik hizmetleri, personel işe yerleştirme, işe alma, personel seçimi, personel temini hizmetleri, ithalat-ihracat acente hizmetleri, geçici personel görevlendirme ( başkası adına fatura yatırma, vergi yatırma, trafik işlemleri gibi iş takibi) hizmetleri.
ticari ve sınai ürünler için eksperlik hizmetleri.
açık artırmaların düzenlenmesi ve gerçekleştirilmesi hizmetleri.
müşterilerin malları elverişli bir şekilde görmesi ve satın alması için malların* bir araya getirilmesi hizmetleri (belirtilen hizmetler perakende, toptan satış mağazaları, elektronik ortamlar, katalog ve benzeri diğer yöntemler ile sağlanabilir).
--------------------
42.Sınıf
bilimsel ve sınai inceleme, araştırma hizmetleri; mühendislik hizmetleri, mühendislik ve mimari tasarım hizmetleri, kalite ve standart belgelendirme amaçlı mal/hizmetlerin test edilmesi.
bilgisayar hizmetleri; bilgisayar programlama, bilgisayarı virüse karşı koruma, bilgisayar sistem tasarımı, başkaları adına web sitelerinin tasarlanması, bakımı ve güncelleştirilmesi, yazılım tasarımı, kiralanması ve güncelleştirilmesi, internet arama motoru sağlama, hosting, bilgisayar donanımları alanında danışmanlık ve kiralanması hizmetleri.
bu sınıfa dahil olup mühendislik, mimarlık, bilgisayar hizmetleri kapsamına girmeyen her türlü tasarım hizmetleri; grafik sanat tasarım hizmetleri.
sanat eserleri orijinallik onay hizmetleri.