* Sayfa açılır açılmaz daha site içeriğini görmeden bana twitter, facebook ya da farklı bir sayfayı beğenmem için pop-up gönderen siteleri okumadan kapatıyorum. Maksadını anlamadığım bir uygulama. Önce bir siteye gireyim, zaten beğenirsem ve takip etmek istersem gerekli bağlantılardan takibe başlarım.
* Haber içeriği altında yeni bir slider bence gereksiz. Zaten bugün çok okunanlar kısmı eklemişsiniz kenara. İlla ekleyecekseniz benzer haberler alanı eklersiniz. Slider yerine yan yana ya da alt alta.
* Haber içeriğindeki adsense reklamlar zannedersem sabit kare reklam. En azından ben birkaç defa sayfayı güncellediğimde bana hep aynı kare reklamlar geldi. Onu responsive olarak atarsanız bence daha hoş durur. Haberi okumak için girdiğimde daha açıklama kısmını okur okumaz o kare alan itici görünüyor.
* Haber sitesinde ilk öncelik her zaman habere erişim olmalı. Kullanıcıyı ön planda tutmalısınız. Ben haber okumak için siteye giriyorum. Site sahibinin ne kazandığı, reklam yerleşimi konusundaki hassasiyetleri, facebook sayfası falan beni ilgilendirmiyor. Ben haber okumak ve o habere en kolay şekilde erişmek istiyorum. Mümkün mertebe de yerel haber sitelerinde, ulussal sitelerde göremeyeceğim haberleri görmek istiyorum. Site sahipleri genelde önce kendilerini ön planda tutup, okuyucuya müşteri muamelesi yaptığından bugün bir sürü haber sitesi yok pahasına satılıyor forumlarda. Çok azı kaliteli iş yaparak yoluna devam ediyor. Özetle siteniz güzel. Allah bol kazançlar elde etmeyi de nasip etsin ama okuyucu olarak baktığımda bana kendimi müşteri gibi hissettiren bir algısı var. Kolay gelsin.