delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurulumdan sonra kaldırılması ve disk yapısında yaptığı köklü değişiklikler yüzünden kurmuyorum, kimseye de önermiyorum. Özellikle laptoplarda çok sıkıntı oluyor.

Not: eski sürümlerinde bunu yaşamıştım.

Arkadaş da cevap vereyim; Ubuntu başlangıç ve görsellik açısından iyi, diğerleri de ileriki dönemlerde seçenek ve rahat kullanım açısından geçebilirsiniz.
AhmtBrK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ubuntu veya mint öneriririm beginner linux için.
Backtrack daha çok security amaçlı kullanılıyor.(Securityden kastım sistem güvenliğinden ziyade hedef sistemlerdeki zafiyet taramaları vs)
Zaten bt'de ihtiyaç duyduğun bir program varsa da ubuntuya ve diğer dağıtımlara yükleyebilirsin.
Zaten gidip bt yüklediğinde php development ortamının hazır geleceğinide sanmıyorum
Alışınca her işletim sistemini çok rahat kullanabiliyorsun
oktayman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hepsi aynı.aralarındaki tek fark yüklü gelen yazılımlar.hepsi sonradan yüklenebiliyor.android telefonlar gibi.

bu arada bizim pardusun topluluk sürümü de güzel onuda deneyebilirsiniz
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben sadece php kod yazmak için bir günden fazla uğraşmıştım ubuntu da backtrack'ta kurulu geliyor her şey
Backtrack kurup kurcalamaya karar verdim olmadı ubuntu yuklerim.Sonucta tecrube etmeden tam anlamıyla ogrenemiyor insan.Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için : )