AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamun aleyküm arkadaşlar
İşlerimin yoğunluğundan dolayı aylar öncesinden r10 aüye olmama rağmen iş alımı yapamıyordum.
R10 ailesi için iş alımım başlamıştır.
adsenseden kazanamayanlar için admob...
admob adsense ye aittir ve kazancınız adsense ile aynı platformda görünür.

Sizlere satışa çıkaracağım uygulama ile 1 ay içindeki kazancını ricam sonucu benimle paylaşan bir arkadaşımızın kazanç ekran resimlerini paylaşacağım.

Kazanç resmi 1
Kazanç resmi 2
KAZANÇLAR 25 ŞUBATTAN GÜNÜMÜZE KADAR OLAN SÜREYİ İÇERİR
Gördüğünüz gibi adsense hesabına henüz pin gelmemiştir, yani hesap açılalı az bir süre geçmiştir.
Özellikleri
- uygulama video uygulamasıdır.
- reklam olarak sadece admob,sadece startap ya da her ikisini ekleme özelliği mevcuttur. (kendim startapp kullanıyorum ve düzenli olarak ödeme yapmaktadır. Bir nevi adsense nin yanında ek gelir. Startapp a referansla üye olunursa ilk 100k gösterimde 15 dolar hediye ediyor. Refimle üye olana destek sağlanır.)
- Yeni : admob +startapp+mobilcore eklenmiştir.
-Uygulama içinde başka iki reklamınızın da reklamını yapabileceğiniz butonlar bulunmaktadır.
Açılış ekranında diğer uygulamanızın ve ya yüklediğinniz uygulamanın reklamını yapabilirsiniz.
Ekran resimlerini paylaştığım kazanç tablosunun sahibi müşterim kelimesinde ilk 5 sıradadır. Sabote edilme ihtimaline karşın uygulama linkini paylaşamıyorum.
-Uygulama için herhangi bir reklam ya da ücretli yıldız satın alma olmamıştır.
- Uygulamanın admin paneli vardır ve videolar playlist şeklinde eklenmektedir.
- Admin panel verdiğiniz siteye kurulur. Videolar panelden eklenir ve uygulama da otomatik görünür.

Uygulama sadece 10 kişiye satılacaktır.

Satış fiyatı 200$ 'dır. İlk kişiye referans olarak %50 , 2. kişiye %25, 3. kişiye %10 indirimli yapılacaktır. Teslim süresi 2 gündür.

Uygulama tümüyle hazırlanıp apk çıktısı alınarak müşteriye gönderilecektir.

Örnek uygulama yarın eklenecektir.

skype: Androideveloper(androideveloper1@hotmail.com) (sorularınız için skype. r10 da sürekli aktif olamıyorum)
uygulama örneği: Link
ödeme: paypal,halkbank,kuveyttürk,enpara
detaylı pm atabilirmisiniz uygulamayı sizmi yüklüyorsunuz ? uygulama yüklerken nasıl bir isimde yüklenmeli bunlar önemli detaylar bence. ve alırsam fiyat ne oluyor suanda ? ilk benmi almış oluyor ve telefon no pm alabilirmiyim.