Açıkçası bu konuda sorulara cevap veriyorum, dediğiniz olay başlı başına makalelik birşey. Vaktim olursa bunun hakkında yazmaya çalışırım.
Blogger ile başarılı site oluşturabilirsiniz ama blogger ile site açılmasını tavsiye etmiyorum çünkü kontrolü elinize alamıyorsunuz. Kısacası neler yapılması gerekliye cevap en azından wordpress ile başlayın.
2 sebebi olabilir, snippet kısımları düzgün yapılmamıştır ya da hitiniz azdır ve oylamalar sürekli değildir.
ilk versiyon daha iyi, her ilanda ilanı diye yazmak spam olarak görülmesine sebep olabilir.
link tıklanabildiği sürece aynı işlevi görür, 2. sorunuzu tam olarak anlamadım ama şunu söyleyebilirim, her subdomain yeni bir domain demektir. yani oturmuş bir sitede her konuyu subdomainmiş gibi göstermek yerine siteadi/konuadi şeklinde göstermek daha fayda sağlar, çünkü anadomainden güç almış olur.
teşekkür ederim yardımcı olabildiğimce olmaya çalışıyorum.
Sorun olacağını sanmıyorum ama tüm indexlerin silinmiş olması gerekli. Sana önerim yeni site yeni başlangıç demektir. Boşver unut eski sitendeki konuları dah akaliteli konular açabilecek sseviyeye gelmişssindir zaten yeni konular açmaya bak.
Teşekkürler ama ilk versiyon derken hangisinden bahsettiğiniz anlamadım
www.siteadi.com/ilan/satilik-buzdolabi-i15 şeklin de mi yoksa
www.siteadi.com/mersin-satilik-buzdolabi-i15 mı şeklinde mi olacaktı ?
(Sıfır dan kendi projeme yazılım yaptığım için bu kadar soruyorum

ilerleyen zamanlarada daha soramyı planlıyorum)